Annonce
Østjylland

23.802.000 kroner i prisforskel: Her er den dyreste og billigste villa i Aarhus

304 kvadratmeter plus kælder - og plus en ret god udsigt ud over Aarhus Bugt. Det er, hvad du før for godt og vel 24 millioner kroner på Skrænten i Risskov, der er Aarhus' dyreste villa til salg lige nu. Foto: Nybolig
Næsten 24 millioner kroner skiller den dyreste og den billigste villa til salg i Aarhus Kommune. De ligger i hver sin ende af kommunen.
Annonce

AARHUS: Hyggelig have med opvoksede træer.

Sådan står der i boligannoncen for den billigste villa i Aarhus Kommune, og samme beskrivelse kunne hæftes på den dyreste villa i kommunen, selv om der er 23.802.000 kroner i prisforskel på de to salgsobjekter.

Den billigste villa til salg i Aarhus lige nu er Nordvejen 24 i Hvilsted med postnummer Solbjerg, til 698.000 kroner. Den dyreste er Skrænten 2A i Risskov til 24.500.000 kroner. Det viser en opgørelse fra Boligsiden.dk.

En unik villa med panorama udsigt - som villaen i Risskov - har altid været et godt salgsargument, og det er det også hos Nybolig Risskov og ejendomsmægler Mads Faurholt, der står for salget af villaen, som ingen ringere end Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen tidligere har boet i.

Ejendomsmægler Søren Sindal Jensen, Home i Tranbjerg og Solbjerg, bruger dog et helt enkelt sælger-trick. I salgsopstillingen står ganske enkelt, at den billigste villa i kommunen kan erhverves i Hvilsted, der ligger på grænsen til Skanderborg og Odder kommuner.

På Skrænten i Risskov får en køber - ud over udsigten over Aarhus Bugten og en bindingsværksvilla - 304 kvadratmeter bolig plus kælder. Villaen er højt placeret i det kuperede landskab, hvilket giver panoramaudsigt ud over Aarhusbugten og ikke mindst fra den store veranda, der er en stor del af villaens arkitektur, står der i salgsopstillingen.

Det er en tidlere købmandsforretning i Hvilsted - en hjørneejendom - der er den billigste villa til salg i Aarhus Kommune lige nu. Foto: Home
Annonce

156 billige kvadratmeter

I Hvilsted får køberen af kommunens billigste villa med 156 kvadratmeter bolig. Det tager kun 5 minutter i bil til Solbjerg - en af Sydbyens hurtigst voksende postnumre. Her finder I gode indkøbsmuligheder samt en meget populær folkeskole, og der er skolebus til Solbjerg, står der i salgsopstillingen.

Villaen er opført i 1898 og indtil 1925, fungeret som både købmand, smed og telefoncentral, hvilket også i dag bærer præg på boligens indretning.

På landsplan er der ifølge Boligsiden.dk stor forskel i prisen på de aktuelt dyreste og billigste villaer til salg i hver enkelt af landets kommuner. I Rudersdal lyder forskellen på 73 millioner kroner, mens prisspændet i Albertslund kun er på 1,9 millioner kroner, viser opgørelse fra Boligsiden.

I øvrigt er beløbet 14.494 kroner, hvad en køber i gennemsnit skal slippe per kvadratmeter for et hus i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stor sæsonoptakt til Serie 1: Lokal dynamitpulje og Helsteds togt i Nordjylland

Annonce