Annonce
Randers

24 nye rækkehuse i Harridslev: Det vrimler op med nye boliger

Byggefirmaet Toft og Alexandersen har købt grunden og bygger selv rækkehusene. Derud over er der 16 storparceller i området, hvoraf de fem er solgt. Foto: Lone Hammer Sørensen
Den populære forstad til Randers får nu 24 nye rækkehuse, og der er sat 16 storparceller til salg, hvoraf de fem er solgt. Beliggenheden er Bækengen i Harridslev med udsigt til ådal, skov og marker.
Annonce

Harridslev: Indbyggertallet i Randers' forstad mod nordøst, Harridslev, vokser, og er nu oppe i nærheden af de 1200. Det tal bliver endnu højere, når nye borgere har fået øje på de sidste nye boliger i området Bækengen.

Her bygger firmaet Toft og Alexandersen 24 rækkehuse, og de først otte står nøgleklar 1. december og 1. januar, hvorefter de sidste 16 bygges. Rækkehusene er på 120 kvadratmeter med to badeværelser, carport, en lille have med og terrasse. De koster 1.995.000 kroner.

I samme område er der 16 storparceller på 800 til 1100 kvadratmeter, hvor der er frit slag (næsten) til at opføre en bolig efter eget valg, og her er de første fem parceller solgt. Grundene koster cirka 600.000 kroner stykket.

Ejendomsmægler Ole Vandfoss, Nybolig Kronjylland Randers, sælger både rækkehuse og grunde, og han fortæller, at interessen er god for at bosætte sig i en af de største landsbyer ved Randers.

- Det er altid lidt svært at sælge huse, før de er opført, og før folk sådan rigtigt kan få et indtryk af huset. Men vi har allerede solgt et rækkehus og to andre er reserveret. Og folk er interesseret i området, og der jo også har det hele her. Skole, daginstitution, indkøb og natur, og så er der jo ikke ret langt ind til Randers, siger Ole Vandfoss, der tilføjer, at rækkehusene nok især henvender sig til seniorer.

Ejendomsmægler Ole Vandfoss, Nybolig Kronjylland Randers, på besøg i nyudstykningen på Bækengen i Harridslev, hvor boliger skyder op i raketfart i øjeblikket. Foto: Lone Hammer Sørensen
Annonce

På begge sider af Vangvejen

Overfor Bækengen, på nordsiden af Vangvejen langs Lundsbjergvej, er der allerede skudt et parcelhus-område op med mange forskelligartede huse, lige fra funkis til træhus.

Og nu er det altså på den anden side mod ådalen, der bygges. Der er allerede opført et hus, hvor en familie er flyttet ind, og et nyt er på vej.

- Man kan selv vælge sit hus, men Vestergaard Huse laver også et projekthus her, som så kan købes. Det vil være en bolig på 190-200 kvadratmeter som kan købes til omkring de tre millioner kroner, oplyser ejendomsmægleren.

I næste uge vil rækkehusene begynde at blive rejst, og så går det hurtigt derfra, lyder det fra Ole Vandfoss.

Lige nu opføres otte rækkehuse, og de første bliver indflytningsklar 1. december, de næste 1. januar, og så skal der opføres 16 mere. Foto: Lone Hammer Sørensen
Det ene rækkehus er solgt, oplyser ejendomsmægleren. I baggrunden er der ved at blive hældt beton i fundamentet. Foto: Lone Hammer Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce