Annonce
Randers

25 år i Jutlander Bank

IT-medarbejder Jan Provstgaard kan 1. oktober se tilbage på 25 år i Jutlander Bank. Foto: Foto-Lab.dk
Annonce

IT-medarbejder Jan Provstgaard, Fjordgade 6 i Hobro, kan torsdag 1. oktober fejre 25-års jubilæum i Jutlander Bank.

Jubilaren, der fylder 58 år på sin jubilæumsdag, er meget tæt på at kunne fejre 40-års jubilæum som ansat i den finansielle sektor. Han er født og opvokset i Hobro, hvor han tiltrådte som elev i Himmerlandsbanken i 1982.

Efter en tid kom han til bankens afdeling i Fårup, som i 1993 – da Himmerlandsbanken kom i økonomisk uføre og måtte lade tre konkurrenter overtage sit afdelingsnet – blev købt af Sparekassen Kronjylland.

Her – og senere et par år i Spentrup-afdelingen – virkede Jan Provstgaard som privatkunderådgiver, indtil han fik hjemvé mod Hobro og i 1995 blev ansat som privatkunderådgiver i Sparekassen Hobro. Først i hovedkontoret på Store Torv, men efter få måneder blev han kaldt til assistance i sparekassens daværende mini-afdeling i Adelgade 44 i Hobro, også kendt som ”Nissesparekassen”.

En naturlig interesse for den gryende IT-verden, kombineret med lysten til nye udfordringer, fik ham i 2007 til at forhøre sig om mulighederne for et skifte til sparekassens EDB-afdeling. Og skæbnen ville, at det netop var blevet besluttet at øge bemandingen i afdelingen, så således blev det.

Efter at Sparekassen Hobro og Sparekassen Himmerland i 2014 fusionerede og blev til Jutlander Bank, blev bankens samlede IT-afdeling placeret i Hobro, hvor Jan Provstgaard nu sidder sammen med 16 kolleger. Blandt hans ansvarsområder er den tekniske oprettelse og vedligeholdelse af de produkter, som banken tilbyder sine kunder – internt kaldet ”Kerne-snedkeri”.

Jubilaren, der bor centralt i Hobro med hustruen Connie, har altid været engageret i det lokale foreningsliv og sociale tiltag i de institutioner og skoleklasser, hvor parrets to sønner, nu 26-årige Rasmus og 29-årige Mathias, har gået.

Han har tidligere spillet og været medlem af bestyrelsen i byens volleyball-klub, og siden 2004 har han været kasserer i Hobro Roklub, hvor han – ud over selv at dyrke kajakroning på et ambitiøst plan – er en trofast hjælpeinstruktør, når nye roere skal lære at styre kajakken.

14 gange i træk har han således gennemført den årlige kajakmaraton ”Tour de Gudenaa” fra Silkeborg til Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce