Annonce
Navne

25 år i Jutlander Bank

Tina Just Thorsgaard – 25 år på Østervold i Randers. Pressefoto
Annonce

Kundemedarbejder Tina Just Thorsgaard, Høders Vej 4, Hobro, kan fredag 22. januar fejre 25- års jubilæum i Jutlander Bank.

Jubilaren, der er født, opvokset og bor i Hobro, har siden 1996 haft sin arbejdsplads i bankens lokaler på Østervold i Randers.

54-årige Tina Just Thorsgaard er student fra Hobro Gymnasium. Efter at have bestået højere handelseksamen i Aalborg blev hun ansat som elev i Provinsbanken, senere Danske Bank, i Randers. I 1991 søgte hun til bankens afdeling i Hobro, hvorfra hun 22. januar 1996 skiftede til Østjydsk Bank i Randers – en afdeling, der i 2015 blev købt af Jutlander Bank.

Som kundemedarbejder løser hun her primært administrative opgaver, relateret til bankens lokale erhvervskunder, men også opgaver i forbindelse med kundernes ejendomshandler og låneomlægninger.

Privat bor Tina Just Thorsgaard sammen med Allan Flügel i det sydlige Hobro, hvor hun har været med til at stifte en gåklub for naboerne i kvarteret. Hun er aktiv gymnast i Hobro Gymnastikforening, hvilket dog p.t. er sat på corona-pause. Hun er tidligere medlem af bestyrelsen for Fjordløberne i Hobro, og hun tager af og til en løbetur for sig selv.

Ikke mindst har jubilaren en stor omgangskreds, som hun bruger tid sammen med – herunder fire voksne børn, svigerbørn og to børnebørn på nu tre måneder og tre år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers HK

Agesen og Mejlvang efter to point i vestjysk drama: - Havde det været for ti år siden, var jeg gået fuldstændig amok

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Randers FC

Efter fire års AGF-samarbejde: Favrskov-klub vender tilbage til Randers FC's klubfællesskab

Annonce