Annonce
Mariagerfjord

25-årig mand anholdt og sigtet for brand i Hadsund

Det er henvendelser fra offentligheden, der med fredagens anholdelse nu har givet resultat. Genrefoto: Mads Claus Rasmussen
En 25-årig mand blev fredag morgen anholdt og sigtet for brandstiftelse. Manden mistænkes for at have påsat en villabrand i Hadsund 4. juni.

Hadsund: Den 25-årige mand, som fredag morgen er blevet sigtet i en brandsag fra Østergade, har tidligere været anholdt og sigtet i forbindelse med sagen.

Det oplyser politikommissær Mikkel Brügmann, som leder efterforskningen.

- Nu er sigtelsen blevet underbygget, og vi mener at have det endelige grundlag for at fremstille manden i grundlovsforhør. Derfor skred vi til anholdelse igen i morges, forklarede politikommissæren fredag i en skriftlig meddelelse.

Annonce

Han fremhæver, at politiet har fået flere henvendelser fra offentligheden, og man har derfor efterforsket yderligere i sagen siden i mandags, hvor politiet bad vidner henvende sig.

- Vi vil gerne takke for henvendelserne i sagen. Vi har afhørt flere vidner, og det har nu sammen med flere andre efterforskningsskridt givet resultat, siger Mikkel Brügmann.

Den 25-årige mand bliver fredag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce