Annonce
Navne

25 års jubilæum: Elin Krogsøe

Uddannelsessekretær Elin Krogsøes jubilæum markeres ved en intern reception fredag 11. oktober på Tradium Handelsgymnasiet. PR-foto

Randers: Uddannelsessekretær Elin Krogsøe har tirsdag 1. oktober 25 års jubilæum på Tradium Handelsgymnasiet.

Elin Krogsøe er uddannet teknisk assistent og markedsøkonom med speciale i International Markedsføring fra Handelsskolen i Randers. Elin Krogsøe blev først ansat som AF-konsulent ved Arbejdsformidlingen og som uddannelsessekretær på Tradium i 1998.

Elin Krogsøe er med til at løfte kvaliteten på et stort gymnasium, hvor hun udviser både overblik, engagement, kritisk sans og ansvarlighed – ved projektstyring og ved fremskaffelse af netop de data og den indsigt, der er brug for i samarbejdet med rektor. Mindst lige så vigtigt er det, at hun giver støtte til den enkelte elev i elevadministrationen, hvor mange elever og forældre gennem årene har mødt imødekommenhed og forståelse fra Elin Krogsøes side.

At Elin Krogsøe er en meget vellidt kollega skyldes i lige så høj grad, at hun er initiativrig med gode samarbejdsevner både internt og eksternt, herunder bl.a. med Handelsgymnasiets samarbejdspartnere på Randers ElitesportsCollege.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce