Annonce
Navne

25 års jubilæum: Elin Krogsøe

Uddannelsessekretær Elin Krogsøes jubilæum markeres ved en intern reception fredag 11. oktober på Tradium Handelsgymnasiet. PR-foto

Randers: Uddannelsessekretær Elin Krogsøe har tirsdag 1. oktober 25 års jubilæum på Tradium Handelsgymnasiet.

Elin Krogsøe er uddannet teknisk assistent og markedsøkonom med speciale i International Markedsføring fra Handelsskolen i Randers. Elin Krogsøe blev først ansat som AF-konsulent ved Arbejdsformidlingen og som uddannelsessekretær på Tradium i 1998.

Elin Krogsøe er med til at løfte kvaliteten på et stort gymnasium, hvor hun udviser både overblik, engagement, kritisk sans og ansvarlighed – ved projektstyring og ved fremskaffelse af netop de data og den indsigt, der er brug for i samarbejdet med rektor. Mindst lige så vigtigt er det, at hun giver støtte til den enkelte elev i elevadministrationen, hvor mange elever og forældre gennem årene har mødt imødekommenhed og forståelse fra Elin Krogsøes side.

At Elin Krogsøe er en meget vellidt kollega skyldes i lige så høj grad, at hun er initiativrig med gode samarbejdsevner både internt og eksternt, herunder bl.a. med Handelsgymnasiets samarbejdspartnere på Randers ElitesportsCollege.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tidligere Visit Randers-ansat bliver vigtig brik i ny turisme-satsning

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];