x
Annonce
Randers

25 er allerede på venteliste til Vorup-lejligheder

Tyvdal-byggeriet, etape 2, er gået i gang i Vorup. Foto: Annelene Petersen
Til næste sommer kan de første lejere stikke nøglen i låsen på etape 2-byggeriet i Tyvdalen i Vorup. Og byggeriet er så populært, at der næsten dagligt spørges ind til det hos slagteren på hjørnet, fortæller ejendomsmægleren.

Vorup: 48 boliger, midt i byen og med udsigt over Gudenådalen, er ved at blive en realitet. Byggetilladelserne er i hus, og byggeriet Tyvdalen, etape 2, er allerede i gang, oplyser ejendomsmægler John Frandsen, hvis boligafdeling på Århusvej står for udlejningen.

Det er nemlig leje-lejligheder, der er tale om, og i projektet er der tænkt en del på to voksende befolkningsgrupper, nemlig de ældre og singlerne.

- De store efterkrigsårgange er for alvor kommet på boligjagt, og de ved, hvad de vil have. Boliger på 80-105 kvadratmeter, som store to- eller tre-værelses er meget efterspurgte. Men også mere bløde kriterier som adgang til altaner, tagterrasser og i det hele taget mulighed for udeliv og natur vejer også tungt, når den rette bolig skal vælges, siger John Frandsen, der tilføjer:

- Enlige udgør cirka 35 procent af befolkningen og seniorer udgør en større og større andel i dag, så adgang til elevator, nem parkering med tørskoet adgang til boligen, fælles gildesal med gæsteværelser tæller i høj grad også med, når rammerne om dagligdagen skal købes eller lejes.

En central beliggenhed med adgang til indkøb og offentlig transport vægter også tungt, da mange ældre ikke har adgang til bil.

Annonce

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen har tidligere medvirket til udvikling og projektering af både byggerier og byggegrunde i flere byer.

Ejendomsmæglerfirmaet er etableret i 1995 og består i dag af 29 boligafdelinger samt specialafdelinger til erhverv, landbrug og projektering.

Der er ansat omkring 80 medarbejdere.

Forretningen er kåret fire år i træk som Gazellevirksomhed.

Fremtidssikrede

Blandt andet er der i Tyvdalen-byggeriet to elevatorer til at lette adgangsforholdene. Badeværelset ligger lige overfor soveværelset, og der er overalt god plads i rummene, så for eksempel hjemmehjælpere har let ved at udføre arbejdsopgaver.

- Der er allerede stor efterspørgsel på sådanne boliger, og der kommer mere. Det er den her type boliger, vi kommer til at se mange af i fremtiden, spår John Frandsen.

Boligerne bliver i størrelserne fra 85 til 105 kvadratmeter, og alle lejligheder får store glasaltaner, der kan åbnes, så de kan benyttes en stor del af året.

Alle lejligheder er med tre eller fire værelser, så de er egnet til såvel enlige eller seniorpar.

Der laves en fælles tagterrasse med masser af plads og panoramaudsigt over Gudenådalen og Randers by.

Der bliver kælderrum til hver enkelt lejlighed, og i kælderen etableres fælles gildesal/møderum sammen med et par gæsteværelser og toiletter. Resten af kælderen/underetagen udnyttes til parkering, så det bliver muligt at komme direkte fra parkeringskælderen og op til lejligheden.

Der opereres med husleje mellem 6000 og 9000 kroner om måneden.

Entreprenøren, der er valgt til byggeriet, er Myhlenberg:

John Frandsen kan fortælle, at selv om der ikke er reklameret med boligerne, så er der allerede skrevet 25 personer op på en venteliste til de 48 boliger.

- Og slagteren på hjørnet fortæller, at der næsten dagligt er kunder, der spørger ind til projektet, så det er ret populært, siger ejendomsmægleren.

Hele projektet afleveres til de nye lejere 1. oktober 2020, men de første lejere kan flytte ind fra sommeren 2020, regner John Frandsen med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Randers

Skoler og institutioner er 'helt klar' efter påske, melder kommunen - Mor er lidt bekymret

Randers

Hvordan holder man påskefrokost sammen hver for sig? Få tip til både teknologi og kreativitet

Randers

Seks-årige Felix’ død har sendt borgerforslag i Folketinget: Mere end 25.000 underskrifter på et døgn

Annonce