Annonce
112

26-årig mand forsøgte at bakke væk fra politiet: Han ramte et skilt og gav op

Arkivfoto: Michael Bager
En 26-årig randrusianer forsøgte at bakke væk fra politiet, men ramte i stedet et skilt og gav op. Han fik adskillige sigtelser.

Randers: En 26-årig mand fra Randers skulle måske have satset på at få et kørekort, før han uden held legede kispus med politiet. En bakkeøvelse endte nemlig i skilt, hvor manden opgav sin flugt.

Natten til tirsdag klokken 01.25 kørte en patrulje fra Østjyllands Politi ad Fladbrovej i Randers NV, da betjentene bemærkede en bil, som de gerne ville foretage en rutinekontrol af. Da patruljen vendte rundt for at sætte efter bilen, satte føreren farten op, og patruljen kørte efter. Umiddelbart efter krydset ved Himmelbovej drejede føreren ind på en parkeringsplads og satte kurs mod pladsens anden ind-/udkørsel. Betjentene kørte hen mod bilen og aktiverede udrykningen, hvilket fik føreren til at forsøge at bakke ud af den indkørsel, han var kommet ind- Men han kom for langt ud i rabatten og påkørte et skilt, hvorefter han standsede bilen. Betjentene tog kontakt til den 26-årige mandlige fører af bilen og oplyste ham om, at han var anholdt og sigtet for narkokørsel. Under visitation af manden og bilen fandt betjentene en halv joint i jakkelommen og nogle bøtter med noget hvidt pulver i midterkonsollen, og han blev derfor også sigtet for narkobesiddelse.

Han blev desuden sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for kørsel uden førerret, da det viste sig, at han ikke havde noget kørekort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skød mod ansigt med fire meters afstand: 46-årig dømt for drabsforsøg

Annonce