Annonce
Randers

26-årig mand varetægtsfængslet efter knivstikkeri i Storegade

Politiet var mødt talstærkt op i Storegade lørdag aften efter et masseslagsmål, der endte i knivstikkeri. Foto: Annelene Petersen

Randers: Lørdag aften klokken 21:56 fik politiet en anmeldelse om et masseslagsmål involverende omkring 15 personer i Storegade ud for Joci Sushi.

I forbindelse med slagsmålet blev en 22-årig mand fra Brabrand ved Aarhus stukket med kniv tre gange forskellige steder i den ene arm og i maveregionen. Den 22-åriges tilstand er stabil, men ved ankomsten til sygehuset var knivofferet i livsfare som følge af de påførte knivstik.

Østjyllands Politi var hurtigt på stedet med flere patruljer, hvilket førte til anholdelse af den ene gerningsmand til overfaldet tæt på gerningsstedet. Den anholdte er en 26-årig randrusianer. Ud fra vidneafhøringer på stedet blev det oplyst, at der var flere personer om overfaldet, hvorfor politiet eftersøger yderligere gerningsmænd.

Der foreligger på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om selve motivet til slagsmålet og det efterfølgende knivstikkeri.

Den 26-årige mand blev ved et grundlovsforhør søndag i retten i Randers varetægtsfængslet indtil 6. september og er sigtet for kvalificeret vold. Dommerens afgørelse blev på stedet kæret til landsretten.

Annonce
Knivstikkeri i Storegade. Foto: Annelene Petersen
Knivstikkeri i Storegade. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Genlæs livebloggen: Overbevisende sejr til FC Nordsjælland

Randers FC

Thomasberg overrasker mod FC Nordsjælland: Startdebutant på kanten

Annonce