Annonce
Randers

27-årig flygtede med tasken fuld af kokain og kontanter

Flugtforsøget mislykkedes, og den 27-årige fik flere sigtelser på nakken. Foto: Michael Bager
Annonce

Randers: En patrulje fra Østjyllands Politi dirigerede onsdag klokken 9.30 en bil ind til siden på Skelvangsvej i Randers NV, efter betjentene havde fået mistanke om, at bilisten ikke havde rent mel i posen.

Betjentene tog kontakt til den 27-årige mand bag rattet, som ifølge politiet virkede særdeles nervøs og påvirket af stoffer. Patruljen fortalte ham, at han var anholdt og sigtet for narkokørsel og bad ham gå ud af bilen. Den 27-årige greb nu en taske på forsædet og løb ud af bilen i et forsøg på at stikke af.

Han nåede dog kun ganske få meter, før betjentene fik fat i ham. Selv om den 27-årige gjorde kraftig modstand, lykkedes det betjentene at få ham lagt i håndjern.

I den 27-åriges taske lå flere salgsposer med kokain og en del tusinde kroner i kontanter.

Fundet i tasken fik politiet til at ransage mandens hjem i Randers. I en postkasse lå der flere tusinde kroner, som ligesom de andre kontanter og stofferne blev beslaglagt.

Den 27-årige blev sigtet for narkokørsel, narkosalg og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde ved at modsætte sig anholdelsen, oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Randers

Søndagens coronatal lokalt: Alle positivprocenter i fem kommuner er nu under 1

Randers For abonnenter

Endnu har kun en lille halv snes mennesker fået et sidste hvilested i skoven ved Lykkeshøj

Annonce