Annonce
Randers

27-årig varetægtsfængslet: Stjal bil mens ejer stod med ryggen til

Den 27-årige blev anholdt natten til fredag. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Randers: En 27-årig mand blev fredag ved et grundlovsforhør ved Retten i Randers varetægtsfængslet frem til 21. december. Manden, der blev anholdt natten til fredag, er sigtet for flere tyverier og indbrud, og overfor retten erkendte han flere af forholdene.

Klokken 02.52 fredag ringede en vagt til politiet og fortalte, at han på overvågningen kunne se en mand snige sig ind på en byggeplads på Fjordgade i Randers NØ, hvor han var i gang med at stjæle noget værktøj.

En patrulje var på stedet kort tid efter, og de nåede lige frem til at se en mand køre ud fra byggepladsen på et el-løbehjul.

Den 27-årige mand blev anholdt, og under visitationen fandt betjentene flere poser med diverse værktøj fra byggepladsen.

I lommen havde han desuden en bilnøgle, som tilhørte en 60-årig kvinde, der torsdag aften havde fået stjålet sin bil ved Randers Kulturcenter, mens hun kortvarigt stod med ryggen til den.

Ud over tyveriet fra byggepladsen og biltyveriet er den 27-årige også sigtet for en række indbrud begået i Randers-området. Det oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Flere beboere blev vækket i nat: Beruset og aggressiv mand sparkede til biler

Annonce