Lions Gudenaa støtter flodbadet

Lions Randers Gudenaa forærer penge til projekt Flodbadet Randers, der er øremærket til handicappede og bevægelseshæmmede. Illustration: Randers Arkitekten

Lions Gudenaa støtter flodbadet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klubben giver en økonomisk håndsrækning til at sikre adgang til en svalende dukkert for handicappede og bevægelseshæmmede borgere.

http://www.randers-gudenaa.dk/Lions_Club_Randers_Gudenaa/Om_os.html" target="_blank">Lions Randers Gudenaa har 50.000 kroner, som klubben gerne vil forære til initiativtagerne bag Flodbadet Randers. Pengene skal øremærkes til faciliteter, der gør, at handicappede og gangbesværede også kan komme til at bruge havnebadet.

»Det var en idé, jeg fik, dels, fordi det falder naturligt at støtte et flodbad med det navn, vores klub har, vi har i øvrigt også doneret de to handicapkajakker til Randers Naturcenter, dels fordi vi støtter humanitære og sociale formål,« siger Preben Larsen, medlem af Lions Randers Gudenaa.

Han mener, at opbakningen er vigtig, idet han synes, at byen fortjener at få et havnebad.

»Det er helt oplagt, at Randers skal have et havnebad. Der er så meget snak om vandet til byen og byen til vandet, og det her er da noget, som borgere vil kunne bruge,« siger Preben Larsen.

En af hovedkræfterne bag projekt Flodbad Randers er arkitekten Brian Andersen, indehaver af http://randersarkitekten.dk/" target="_blank">Randers Arkitekten. Han er meget glad for donationen.

»Det var netop sådan noget, vi havde håbet på. Så det er dejligt,« kommer det fra Brian Andersen.

Lions Gudenaa har 50 års jubilæum i år, og målet i jubilæums-året er at kunne uddele og donere op til 500.000 kroner til en lang række humanitære og sociale formål lokalt, nationalt og internationalt

I år har Lions desuden 25 års jubilæum med at sælge nøglekuverter til bilnøglelotteri.

I den anledning er der 2500 bilnøglekuverter á 100 kroner til salg i en række butikker, kiosker, butikker og pengeinstitutter, som understøtter bilnøglelotteriet. Overskuddet fra salget af udgør en væsentlig del af de midler, klubben agter at uddele, så løverne håber, at byens befolkning også i år vil købe kuverter og dermed bakke op omkring lotteriet. De seneste mange år er alle nøglekuverter blevet solgt.

Hovedpræmien er en Toyota Aygo X-Sky eller 100.000 kroner i kontanter.

Lions Gudenaa støtter flodbadet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce