Annonce
Randers

28-årig anholdt efter vold på sygehus: Slog ansat med knytnæve i ansigtet

Arkivfoto: Michael Bager
Østjyllands Politi anholdt tirsdag morgen en 28-årig mand på skadestuen på Regionshospitalet Randers. Det skete, efter manden havde slået en sygehusansat i ansigtet og skabt en del uro.

Randers: Den 28-årige mand ankom til Regionshospitalet Randers’ skadestue på Skovlyvej omkring klokken 6.30. Med sig havde han sin kæreste, som var kommet til skade.

Den 28-årige mand var ifølge en række vidneudsagn fra stedet tydeligt påvirket af narkotika, ligesom han konstant var aggressiv over for personalet på skadestuen. Da en 49-årig mandlig serviceassistent til sidst bad ham om at falde til ro, endte det med, at den 49-årige som kvittering for anmodningen fik et knytnæveslag i ansigtet.

Annonce

Tre sigtelser på stribe

Østjyllands Politi blev tilkaldt, og da patruljen nåede frem, havde flere medarbejdere i fællesskab tilbageholdt den hidsige mand. Politiets tilstedeværelse fik dog ikke den 28-årige til at slappe af. Nærmest tværtimod.

Han svinede betjentene til med adskillige skældsord og truede dem med vold – både under selve anholdelsen og på vej ind til politistationen.

Den 28-årige endte med at blive sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste, for trusler mod politiet og for fornærmelig tiltale mod politiet. Han blev løsladt igen efter endt afhøring, oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Pårørende til plejehjemsbeboere i Dronningborg og Havndal er håbefulde: - Positivt at det ikke gik værre

Annonce