Annonce
Randers

28-årig anholdt efter vold på sygehus: Slog ansat med knytnæve i ansigtet

Arkivfoto: Michael Bager
Østjyllands Politi anholdt tirsdag morgen en 28-årig mand på skadestuen på Regionshospitalet Randers. Det skete, efter manden havde slået en sygehusansat i ansigtet og skabt en del uro.
Annonce

Randers: Den 28-årige mand ankom til Regionshospitalet Randers’ skadestue på Skovlyvej omkring klokken 6.30. Med sig havde han sin kæreste, som var kommet til skade.

Den 28-årige mand var ifølge en række vidneudsagn fra stedet tydeligt påvirket af narkotika, ligesom han konstant var aggressiv over for personalet på skadestuen. Da en 49-årig mandlig serviceassistent til sidst bad ham om at falde til ro, endte det med, at den 49-årige som kvittering for anmodningen fik et knytnæveslag i ansigtet.

Annonce

Tre sigtelser på stribe

Østjyllands Politi blev tilkaldt, og da patruljen nåede frem, havde flere medarbejdere i fællesskab tilbageholdt den hidsige mand. Politiets tilstedeværelse fik dog ikke den 28-årige til at slappe af. Nærmest tværtimod.

Han svinede betjentene til med adskillige skældsord og truede dem med vold – både under selve anholdelsen og på vej ind til politistationen.

Den 28-årige endte med at blive sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste, for trusler mod politiet og for fornærmelig tiltale mod politiet. Han blev løsladt igen efter endt afhøring, oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce