Annonce
112

Ung mand løsladt efter længere biljagt rundt i området

Arkivfoto
Mand iført speciel påklædning forsøgte at undslippe politiet på flere måder natten til fredag. Men forgæves.

Randers: En 28-årig mand blev fredag eftermiddag løsladt af Østjyllands Politi, efter at være blevet præsenteret for en stribe sigtelser. Planen var at han skulle have været i grundlovsforhør, men det blev aflyst, da politiets anklager ikke mente, at der var grundlag for at varetægtsfængsle manden.

Han er sigtet for indbrud, for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for at modsætte sig anholdelse og for narko- og spirituskørsel.

Den 28-årige mand blev anholdt natten til fredag klokken 00.58 efter en længere biljagt, der endte i Mørke.

Den begyndte tidligere på natten, da en politipatrulje blev opmærksom på bilen, der havde polske nummerplader og en chauffør bag rattet iført en sort hue og handsker.

Da patruljen gjorde tegn til, at føreren skulle standse bilen forsøgte han i stedet at køre fra dem. Det førte til en biljagt med høj fart gennem Thorsager og Fårup og endte i Mørke, hvor føreren på Randersvej ramte en kantsten, hvilket betød at bilen punkterede.

Annonce

Tyvekoster fra indbrud

Den 28-årige forsøgte så at løbe væk fra betjentene. Han blev dog kort efter fanget, men forsøgte at vriste sig fri og gjorde modstand under anholdelsen. Han blev derfor sigtet for at modsætte sig anholdelse.

Betjentene vurderede, at manden også var påvirket af narkotika og/eller spiritus, hvilket han også blev sigtet for.

Under ransagning af bilen fandt betjentene indbrudsværktøj i form af pandelampe, handsker, skruetrækker og koben. Der blev også fundet en del værktøj, der efterfølgende har vist sig at være stjålet fra en varebil i Kolind natten til fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce