Annonce
Randers

29-årig standset på Tørvebryggen: Havde et kilo hash og en økse i bilen

Den 29-årige mand gemte blandt andet en økse under sit førersæde. Øksen på billedet har intet med sagen at gøre. Foto: Michael Bager/Sergej Razvodovskij/Panthermedia/Ritzau Scanpix

Randers: En patrulje fra Østjyllands Politi fornemmede rigtigt, da den onsdag klokken 23.12 fik øje på en bil på Tørvebryggen i Randers, som betjentene gerne ville se nærmere på.

Betjentene fik bilen til at holde ind til siden, hvorefter de henvendte sig til dens 29-årige mandlige fører. Under samtalen virkede bilisten både påvirket og nervøs over politiets tilstedeværelse, hvilket fik betjentene til indledningsvis at sigte ham for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, ligesom han fik besked om, at betjentene gerne ville se lidt nærmere på hans bil.

Annonce

Fandt økse under sædet

Under ransagningen af bilen fandt betjentene først et kilo hash, hvorfor den 29-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på salg. Under førersædet fandt de desuden en håndøkse, hvilket betød, at den 29-årige mand også fik en sigtelse for overtrædelse af knivloven.

Manden blev kørt ind til politigården i Randers, hvor der blev taget en spytprøve, som afslørede, at han – ganske som betjentene mistænkte - var narkopåvirket. Han blev derfor også sigtet for narkokørsel, inden han blev kørt til Regionshospitalet Randers for at få taget en blodprøve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce