Annoncørbetalt indhold

3 gode grunde til at dyrke calisthenics

PR-foto credit

Har du sløset med træningen under lockdown og synes nu, at det er lidt for varmt og lummert at træne i fitnesscenter? Så er calisthenics – avanceret kropsvægttræning – en fed, alternativ træningsform, med hvilken du hurtigt kan bygge en flot fysik og lære nogle seje øvelser. Læs her 3 gode grunde til at begynde at dyrke calisthenics.


Træning du kan tage med dig overalt

Annonce

Måske er den allerstørste fordel ved calisthenics, at du kan træne det hvor som helst, når som helst. Optimalt set bør der være en stang, du kan lave pull-ups i, samt nogle parallelbarer, du blandt andet kan lave øvelsen ”dips” med, men i princippet behøver du ikke mere end din egen krop.

Der findes nemlig et væld af fede og udfordrende øvelser, du kan lave uden noget som helst udstyr. Det inkluderer håndstand, variationer af armbøjningen, L-sit, pistol squats (squats på et ben) med mere. Det er befriende at være uafhængig af udstyr og stadig kunne træne hårdt og effektivt.


Det er en blæret træningsform

Lad os være ærlige: Hvem synes ikke, det er enormt cool at stå på hænder, lave armbøjninger på én hånd eller pull-ups i én arm? Okay, det er så også et par ekstremt krævende øvelser, som man som nybegynder bestemt ikke skal forvente at kunne lære uden konsekvent og målrettet træning over en længere periode, men der findes i det hele taget mange fede kropsvægtøvelser, der ser enormt blærede ud, fordi de kræver en solid kombination af styrke, fleksibilitet, balance og koordination.

Derudover findes der mange udendørs ”calisthenics parker”, så man kan træne i bar overkrop i solen. Det er en fantastisk følelse at kunne træne, mens man får sol og frisk luft til hovedet. Den slags parker tiltrækker i øvrigt en masse andre calisthenicsudøvere, hvorfor det hurtigt kan blive en social træningsform, hvis det er det, man ønsker.


Få mere selvtillid

Calisthenics - ligesom hvilken som helst anden træningsform - frigiver endorfiner, som gør os i bedre humør, giver os mere overskud og en følelse af at være ”høj” på energi og livsglæde. Derudover styrker det vores knogler, muskler, led og organer, og forebygger på den måde en lang række skader og sygdomme. Det garanterer også et større søvnbehov og en mere udtalt kvalitetssøvn.

Derudover øger det produktionen af kønshormoner i vores krop. Dette er med til at give os mere selvtillid og øge vores sexlyst. Derfor er der intet at sige til, hvis du kommer til at opleve et større behov efter at finde dig en partner. På Scor kan du nemt finde din næste date. Er du den lidt vilde type, der for eksempel tænder på sex i naturen, så kan siden også imødekomme dine lidt mere specifikke behov.Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.