Annonce
Randers FC

3 ting vi lærte: Der er krummer i knægten

Lasse Berg Johnsen viser potentiale til at kunne blive en god spiller for Randers FC. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
3 nedslagspunkter fra avisens udsendte til kampen mellem Randers og Lyngby.

Kampen i tal

Superligaen, 20- spillerunde

Randers FC – Lyngby 1-2 (1-0)

1-0 Marvin Egho (29.)

1-1 Emil Nielsen (87.)

1-2 Magnus Kaastrup (90.)

Randers FC (3-5-2): Patrik Carlgren – Simon Piesinger, Simon Graves (90. Mikkel Brund), Mathias Nielsen – Tobias Klysner, Lasse Berg Johnsen, Frederik Lauenborg (90. Bassala Sambou), Mathias Greve (82. Vito Hammershøy-Mistrati), Oliver Bundgaard (90. Nikola Mileusnic) - Tosin Kehinde, Marvin Egho. 

Advarsler: Mathias Nielsen, Frederik Lauenborg, Mathias Nielsen, Oliver Bundgaard, Lasse Berg, Randers FC. Jens Martin Gammelby, Christian Jakobsen, Lyngby. 

Rødt kort: Mathias Nielsen, Randers FC (60.)

Dommer: Anders Poulsen

Spillested: Cepheus Park Randers. 

1 Top 6 i tynd tråd

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

- Det ser fint ud. Vi har en god statistik mod AGF, og FC København slog vi jo sidst. 

Trods et rødt kort var det humoristiske glimt i øjet heldigvis ikke væk hos Mathias Nielsen, da avisens udsendte efter nederlaget mod Lyngby spurgte ind til top 6-chancerne. 

Men virkeligheden er nu alligevel, at pladsen i mesterskabsslutspillet efterhånden må siges at hænge i en tynd tråd. Randers FC har blot seks point i syv kampe i foråret, en håndfuld nøglespillere er ude med skader, og der venter en pokalkvartfinale på onsdag mod Vejle, der også kræver fokus. 

Det forsømte forår er en film, man efterhånden har set for mange gange i Randers FC. 

2 Krummer i Berg Johnsen

Randers FC's Lasse Berg Johnsen i kamp med Lyngby's Lasse Fosgaard og Emil Nestved Kornvig i superligakampen mellem Randers FC og Lyngby BK på Cepheus Park Randers, søndag 7. marts 2021.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Han fik en uheldig hovedrolle i slutminutterne, men det skal ikke tage fra Lasse Berg Johnsen, at han har fået en lovende start i Randers FC. Den unge nordmand er boldsikker, kan gå til stålet i duellerne og har en god placeringsevne. Der mangler noget finpudsning, men han kan godt vise sig at blive en god afløser for André Rømer.

3  Lad nu dommerne være i fred

Dommer Anders Poulsen går på banen til superligakampen mellem Randers FC og Lyngby BK på Cepheus Park Randers, søndag 7. marts 2021.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Der er ikke mange gode ting at sige om tilskuertomme tribuner. Ej heller det faktum, at man nu uomtvisteligt kan høre de verbale udbrud, som både fra trænerbænkene og tribunerne bliver sendt afsted fra mange af Superligaklubbernes repræsentanter. En disciplin, de heller ikke holder sig for fine til i Randers FC. 

Men hvad skal det gøre godt for? Ja, dommerne laver fejl. Men det samme gør sportsdirektørerne, trænerne, spillerne og måske sågar i ny og næ journalisterne!

Man er efterhånden imponeret over, at der overhovedet er dommere tilbage, som gider udsætte sig selv for det. Vis nu formatet og lade dem dømme i fred. 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Vækket af naboen: - Frygten bliver siddende efter brand i underboens lejlighed

Annonce