Annonce
Randers FC

3 ting vi lærte: Han har fundet formen for Randers FC

Marvin Egho er kommet ud af sin formkrise og er lige nu manden, der laver målene for Randers FC.  Foto: Lars Møller/Scanpix
Avisens udsendte har fundet 3 nedslagspunkter efter mandagens nederlag på 1-2 ude mod FC København.

Fodbold: FC Københavns offensive folk drev til tider gæk med Randers FC.

Randers FC har nu seks point op til fjerdepladsen og skal satse på pokalen.

Og Marvin Egho har endelig fundet formen hos Randers FC.

Det er de 3 ting, du kan læse mere om her:

Har du i øvrigt hørt vores nye podcast om Randers FC, hvor vi taler om holdets muligheder i mesterskabsspillet. Den kan du høre her:

1 FCK-kvartet gjorde ondt på Randers FC

Det var godt set af FC Københavns trænerteam at tage Kamil Wilczek ind i startopstillingen og placere Jonas Wind lidt længere tilbage på banen som hængende angriber. Sammen med Rasmus Falk og Viktor Fischer udgjorde de en giftig kvartet, som fandt hinanden med hurtige førstegangsafleveringer og særligt i kampens indledning skabte forvirring i de bagerste geledder hos Randers FC.

2 Nu er pokalen endnu vigtigere

Havde Randers FC for tredje gang i denne sæson besejret FC København, ville det have åbnet døren til, at holdet kunne kæmpe med fjerdepladsen i Superligaen. Nu kommer det i stedet til at handle om at duellere om femtepladsen med FC Nordsjælland, som er modstanderen på søndag. Men en pokaltriumf er den nemmeste vej til Europa, og derfor betyder nederlaget i Parken, at de to pokalsemifinalerne mod AGF nu om muligt bliver endnu vigtigere.

3 Egho ude af formkrise

Han har med rette været udskældt for at score for få mål i denne sæson, men Marvin Egho skal til gengæld også have ros for den seneste tids præstationer. I de seneste fire kampe har østrigeren scoret mod både Lyngby og FC København samt fremtvunget det straffespark, som gav det ene point mod AGF. Eneste minus i søndagens opgør i Parken var, at han burde have scoret to mål. Men tendensen er helt klar. Han har fundet formen på det rette tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce