Annonce
Randers FC

3 ting vi lærte på Fyn: Slutspurten bliver i en amputeret udgave

Erik Marxen blev båret fra banen og kørt direkte på sygehuset. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fodbold: Avisens udsendte har noteret tre nedslagspunkter efter søndagens top 6-slag mellem OB og Randers FC

OB vandt opgøret 2-1 på mål af Emmanuel Sabbi og Mart Lieder. Alhaji Kamara stod for kronjydernes mål.

1 Katastrofale skader

Jesper Lauridsen kommer ikke i kamp de kommende uger. Venstrebacken udgik med en muskelskade i låret. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Opgøret på Fyn kunne næsten ikke være endt værre for Randers FC. Nederlaget gjorde i sig selv ondt, fordi OB nu er en seriøs kandidat til at skubbe randrusianerne ud af top 6, men skaderne til Alhaji Kamara, Jesper Lauridsen og Erik Marxen er en katastrofe.

Timingen kan ikke være dårligere med udsigt til det afgørende top 6-ræs de kommende 14 dage, hvor randrusianerne også skal spille returkamp i pokalkvartfinalen mod Vejle Boldklub.

Truppens bredde skal vise sit værd, hvis sæsonafslutningen ikke skal ende i et mareridt.

2 Dramatisk afslutning

Der venter Randers FC-spillerne et svært slutprogram i grundspillet med både Brøndby, AGF og FC København på menuen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Var det blevet til tre point på Fyn, havde Randers FC stået med det ene ben i mesterskabsspillet, men nu bliver det et stort drama.

Randers FC, OB, SønderjyskE, AaB og Vejle vil med, men der er kun plads til at to ved siden af Brøndby, FC Midtjylland, AGF og FC København.

Randers FC er snublet på målstregen til top 6 de seneste to sæsoner, og spørgsmålet er, om de seneste fire kampe uden sejr er et symptom på de berømte gummiben?

3 Målene?

Kasper Høgh ligner ikke manden, der leverer målene de kommende uger i Alhaji Kamaras fravær. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sikkert er det, at Randers FC får brug for mål i de sidste fire kampe i grundspillet, men hvor skal de komme fra, når Alhaji Kamara kommer til at se til fra tribunen?

Hverken Marvin Egho, Kasper Høgh eller Bassala Sambou har vist sig skarpe endnu, og det kan blive den store hæmsko i slutspurten.

Alhaji Kamara har scoret to af Randers FC's tre seneste mål. Tre mål, som randrusianerne i øvrigt har brugt fem kampe til at score.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Randers FC For abonnenter

Næsten uanset, hvor Thomasberg kigger hen, kan han se folk, der leverer varen

Annonce