Annoncørbetalt indhold

3 tips til at skabe en hyggelig stemning i haven

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du er blevet husejer, er der mange gode grunde til at få indrettet haven så dejligt, rart og hyggeligt som muligt. Her vil du og måske også familien komme til at tilbringe et hav af skønne timer og derfor er det bare med at give den fuld gas i forhold til at skabe haven i jeres rette ånd.

Måske er I til en meget nysselig have, der er meget velordnet med skønne bede med blomster og en meget friseret græsplæne? Eller måske er I mere til den japanske stil, hvor minimalisme og grønne planter og en sø med guldfisk giver jer netop den helt rette stemning og følelse af hjem og ro i maven.

Annonce

En tredje variant kan være den mere vildt voksede have, der ikke kræver nær så meget pleje og trimning, måske fordi I ikke er de store havemennesker eller måske bare fordi I føler jer mest afslappede og trygge i dette landskabelige have-miljø.


Skab hygge i haven med en havepejs

Uanset hvad, du ønsker, er det værd at overveje, hvilken have, I ønsker og dernæst er bare med at shoppe de gode ting til haven, såsom en skøn og anvendelig havepejs, som rigtigt tilfører hygge og stemning haven.

Dette vil få jeres have til at skille sig ud, fordi haven kombineres med en pejs, der skaber super god stemning ud på de kølige efterårs – og vintermåneder og til de lune sommernætter med grill og hvidvin i haven med familie og venner. I vil føle, at det næsten er en kongelig oplevelse, som I sidder der og kigger ind i jeres havepejs og ser på de slikkende flammer.


Skab gode hyggehjørner i haven

I havens samling af bede, træer og buske, kan I nemt lave nogle gode hyggehjørner, så I får mere læ i haven og kan bruge dem til solbadning, skygge eller bare lidt afskærmning fra nysgerrige naboer.

Lav læhegn cirka et par meter lange og en meter høje og I kan også lave et halvtag, forfra I kan klare alle hverdagens udfordringer lidt nemmere, fordi tankerne nu er samlet på dette dejlige sted midt i haven. Man skal ikke gå så langt ind til huset, hvis du lige mangler en drink, noget mad eller skal på toilettet. Derfor er det et super spot at indrette.


Leg en legeplads for hele familien  

Når man indretter haven, kan børnene lige så godt også få nogle sjove ting i haven. De kan få gynger, en sandkasse, fliser, hvorpå de kan køre med gocart eller tegne med kridt, eller en trampolin. Uanset hvad, er havepejsen placeret i smukt samspil med havens øvrige ting, til stor glæde for alle.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.