Annoncørbetalt indhold

3 tips til at spice dit sexliv op

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ikke noget som en god omgang sex. Sex kan være helt fantastisk både for par og singler, med en partner eller alene under dynen, når lysten melder sig på banen. Hvis du derfor er nysgerrig på at eksperimentere og lade dig inspirere af en helt ny verden inden for sex, så kan du her læse nogle gode bud på, hvordan du kan tilføje nye sider til dit sexliv.

Eksperimentér med nye stillinger

Annonce

Tænd dig selv og din kæreste på helt nye måder. Måske har du allerede nogle favoritstillinger, som, du ved, virker for dig. Eller måske er sex med din partner blevet ensformigt? Uanset kan det være spændende at eksperimentere med nye stillinger, når lysten tager over. Dette gælder både, når du er sammen med en partner, eller du gerne vil gøre noget godt for dig selv.

Der er måske mange stillinger og teknikker, du ikke har prøvet af endnu. Lad dig eksempelvis inspirere af kama sutra, spændende illustrationer og guides, som kan være med til at hjælpe dig til at finde frem til den helt rigtige metode for dig.

Opgradér dit sexliv med erotisk sexlegetøj

En anden populær måde at krydre sit sexliv på er ved at åbne døren til en verden af sexlegetøj, som både retter sig mod seksuel nydelse og komplimenterer sex. Det giver gode muligheder for at udforske dine lyster og grænser.

Gå på opdagelse på det store sexlegetøjsmarked med alt fra dildoer i forskellige former, farver og størrelser til bondage, analkugler og meget andet. Supplér en god omgang sex med fx analkugler til at skabe nydelse flere steder som startskuddet til, hvis man gerne vil bevæge sig ud i at prøve kræfter med analsex. Eller få fat på en vibrator eller penisring, der kan være med til at stimulere dig.

Når du skal vælge sexlegetøj som eksempelvis analkugler eller dildoer, kan det være en god idé at læse anmeldelser af de forskellige produkter, så du kommer hjem med det helt rigtige.

Vælg nye steder at opdage dig selv og hinanden

Et andet tip kan være at udfolde sine lyster andre steder end blot i den hjemlige seng. Det kan eksempelvis være i badet eller på køkkenbordet efter morgenmaden, når I ikke kan holde fingrene fra hinanden længere. Men det behøver ikke at være i hjemmet. Spændingen ved at opdage nye steder at have sex kan være en ny lyst for jer.

Begynd den nye rejse mod et friskt sexliv – god fornøjelse!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.