Annoncørbetalt indhold

3 tips til dig som skal på sommerferie i Randers og omegn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ferie i Danmark er slet ikke så tosset. Og specielt ikke, hvis man vælger en destination som Randers og omegn. Her kan man være sikker på, at hverken børn eller voksne kommer til at kede sig. Hvis i endnu ikke hat bestemt jer for, hvor I skal overnatte i lokalområde, så kan det være en god idé at leje et sommerhus. Der findes nemlig masser af muligheder, hvor er tæt på vand og på oplevelser. Læs med her.

 

Annonce

Vigtige ting at huske at have med sig i sommerhuset

I de danske sommerhuse, er der ofte det meste, som man har brug for, men der er stadig nogle man selv bør huske. For eksempel god kaffe. Hvis man er kaffeelsker, så kan det være en fordel at anskaffe sig en ordentlig kaffemaskine, som man også kan nyde på ferien.


Med en Senseo kaffemaskine, kan det faktisk lade sig gøre at have den med i sommerhuset. Den er nemlig ikke så stor. Hvis du også mener, at god kaffe er lig med ferie hygge, så klik ind Senseo.dk og læs mere. Denne type kaffemaskine skal bruge Senseo kaffepuder, som kan fås i mange lækre varianter.


Udover den vigtige kaffe, er der selvfølgelig også ting som ladere, kabler og andet underholdning til for eksempel børnene. Det kan være en god idé at lave en pakkeliste inden, at man drager mod sommerhuset for at være sikker på, at man har det hele med. Det er nemlig træls at glemme vigtigste ting derhjemme, hvis køreturen er lang.


Tag på eventyr i Randers

Der er rigtigt mange seværdigheder og sjove oplevelser i vente her. Hvis I ikke allerede har besøgt Randers Regnskov, så er det bestemt noget i bør opleve. Her føles det nærmest som om man er midt i junglen. Randers Regnskov er meget unik, og der er masser dyr at opleve. Hvis I vælger at leje sommerhus ude ved kysten, har i muligheden for at kombinere ferien med strand og seværdigheder inde omkring Randers.


Er I til museums oplever, kan I også besøge Randers Kunstmuseum eller få en anderledes, men spændende oplevelse ved Memphis Mansion. Stedet er selvfølgelig dedikeret til selve Elvis, den store rock and roll stjerne. Dette kunne også være en interessant oplevelse for børnene, så de kan lære mere om en historiens største musikstjerner, men absolut også for voksne.


Hvis vejret melder om høje temperaturer, kan det være at dagen skal bruges et sted, hvor man kan bade. Det kan selvfølgelig være på stranden, men faktisk så ligger Djurs Sommerland ikke så langt fra byen. I forlystelsesparken er der masser af sjove oplevelser både til vand og til lands og man kan nemt bruge en hel dag der.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.