Annoncørbetalt indhold

3 ur-brands du bør overveje at købe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoret indhold

Accessoires er en stor del af de fleste personers stil, men specielt uret har altid haft en speciel plads i mange menneskers hjerter. Ikke nok med at det er en praktisk form for accessoires, da den skal kunne fortælle os, hvad klokken er, så er det også rigtig vigtigt for mange mennesker, at uret et æstetisk smukt, såvel som praktisk.

Hvis du derfor overvejer, om du skal have et nyt ur til din samling, men ikke lige ved, hvilket brand du skal vælge, så bør du læse med herunder. Her får du nemlig tre bud på forskellige brands, som du bør overveje at købe dit næste ur fra.

Annonce

1. Jaguar ure 

Jaguar ure er nogle super lækre ure, som endda er Swiss Made kvalitetsure, hvormed du kan være helt sikker på, at du får kvalitet for dine penge. Alle jaguar ure er nemlig lavet med eksklusivt safirglas, hvilket altså ikke kun giver uret et flot look, men det er i høj grad også med til at gøre uret mere praktisk, da safirglas har en ekstra god holdbarhed.

Dertil indeholder alle jaguar ure også schweizisk urværk, hvilket blot er endnu et kvalitetsstempel. Brandet er specielt kendt for deres spændende kollektioner af special edition ure. Det vil altså sige, at du får muligheden for at få et ur, som kun findes i ganske få eksemplarer.

2. Longines ure

Longines er et andet velkendt ur-brand, som ligeledes også er kendt for at lave nogle fantastiske ure i en super god kvalitet. Brandet Longines blev grundlagt helt tilbage i 1832, og det er dermed et brand, som efterhånden har rigtig mange års erfaring med at skabe fantastiske og praktiske ure.

Brandet er specielt kendt for, at de igennem tiden har en historie, som er præget af at lege med grænserne. Dette gør brandet specielt ved at bruge teknologisk innovation i deres design af ure, hvilket har ført til nogle legendariske modeller, som vil klæde næsten ethvert håndled.

3. TAG Heuer 

Endnu et fedt ur-brand er TAG Heuer, som ligeledes er kendt for at skabe ure af en god kvalitet, såvel som for deres eksklusivitet. Brandet er verdenskendt for deres fine designs. Dette ur-brand er specielt kendt for det specielle drejehjul, som det bliver drevet af. Drejehjulet har navnet ”The oscillating pinion”, og det blev opfundet af grundlæggeren af TAG Heuer, Edouard Heuer,

I dag er det stadig denne type drejehjul, som driver mekanikken i TAG Heuer urene, hvilket altså går dem helt unikke.

Denne artikel indeholder sponsoret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.