Annonce
Alarm 112

30-årig tilbageholdt beruset ATV-kører: Gav langefingeren og sparkede betjent

Genrefoto: Johan Gadegaard

Trustrup: En 20-årig mand opførte sig hverken ordentligt over for politiet eller en 30-årig borger onsdag aften.

Den 30-årige kørte ad Lyngbyvej i bil, da den 20-årige unge mand sammen med to bekendte kom kørende imod ham. Da mændene på ATV'en ikke blændede ned for lyset, blinkede bilisten med lygterne, hvilket ifølge døgnrapporten fik den 20-årige til at række langemanden i vejret.

Manden i bilen vendte derpå om og fulgte efter ATV'en, som hurtigt standsede. Efter at have fået kontakt med de tre mænd, mistænkte bilisten, at den 20-årige var beruset, og han tog derfor nøglerne fra ham og foretog en civil anholdelse.

Annonce

Da politiet kom frem, var de to jævnaldrende venner forsvundet, men den 20-årige blev anholdt og sigtet for spritkørsel, hvilket fik ham til at sende en betjent et spark, mens de sad i politibilen.

Politiet fandt hurtigt frem til de to venner på en nærliggende grusvej. De afslørede, at ATV'en holdt i et skovstykke i nærheden, og den blev derfor taget med til nærmere undersøgelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Landdistrikter står højt på politikernes dagsorden: Alle vil gøre noget for at fastholde den gode udvikling

Randers

Politiet går ind i sag om trusler mod initiativtager til demonstration: - Det tager vi alvorligt, det kan jo være et angreb på Grundloven

Annonce