Annonce
Norddjurs

Dømt for grov vold: Tog tilløb og sparkede søster i ansigtet, så hun besvimede

En 31-årig mand skal ind og ruske tremmer, efter at han begik grov vold mod sin søster i Grenaa oven på en uoverensstemmelse en aften i januar . Arkivfoto: Daniel Bach Nielsen
Retten i Randers har idømt en ikke-tidligere straffet 31-årig mand fra Grenaa fire måneders ubetinget fængsel, efter han 21. januar i år tævede sin søster så voldsomt, at hun fik en mindre hjerneblødning, en brækket næse og knækkede tænder.
Annonce

Grenaa: Den 31-årige mand blev anholdt 22. januar 2019, efter at Østjyllands Politi få timer forinden modtog en anmeldelse fra skadestuen i Randers, hvor den 31-åriges nu 39-årige storesøster var blevet indlagt. Hun havde blandt andet pådraget sig en mindre hjerneblødning, brækket næsen, knækkede tænder i både over- og undermund samt blodunderløbne mærker på hals og ansigt.

Dagen efter blev den 31-årige fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet.

Annonce

Kvælertag og voldsomt spark

Den 31-årige blev dømt for ved episoden på en adresse i Grenaa blandt andet at have tildelt søsteren flere slag i ansigtet, taget kvælertag på hende og ved med flere meters tilløb at have tildelt hende et meget kraftigt spark i ansigtet, hvorved hun mistede bevidstheden.

Retten lagde vægt på de skader, som den 39-årige var blevet påført, og at den 31-årige ikke var tidligere straffet, samt at volden var udøvet efter en vis uoverensstemmelse mellem den 31-årige og søsteren.

Anklagerfuldmægtig Jacob Gents er tilfreds med, at den 31-årige nu er dømt i sagen.

- Jeg er tilfreds med, at den 31-årige nu er fundet skyldig i at have udsat sin søster for grov vold med betydelige skader til følge, siger han.

Den 31-årige modtog dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce