Annonce
Østjylland

32-årig fik beslaglagt bilen og kvitterede med hævet langefinger: - Fang nogle rigtige kriminelle

Foto: Axel Schütt
Det kostede flere sigtelser, da en 32-årig mand blev fanget af politiet onsdag eftermiddag. - Hvorfor er i altid efter mig, lød reaktionen.
Annonce

AARHUS: En 32-årig mand følte sig onsdag eftermiddag forfulgt af politiet.

Manden kom kørende på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, da han blev genkendt af politiet, som vidste, at manden var frakendt kørekortet.

De fik standset bilen, hvor den 32-årige mand pludseligt sad på passagersædet, hvorfra han fortalte, at føreren af bilen lige var stukket af.

Den forklaring købte betjentene dog ikke, og den 32-årige blev sigtet for at køre uden førerret og for at køre i et uindregistreret køretøj.

Det fik den 32-årige mand til at brokke sig højlydt over, at politiet ”altid var efter ham”, og at de i stedet burde fange ”rigtige kriminelle”.

Patruljen fortsatte imidlertid deres arbejde, og da de lugtede hash i bilen, begyndte de at ransage den. Den 32-årige fortalte, at han jo ikke var så dum at gemme stoffer i bilen, men kort efter havde betjentene både fundet både hash og skunk, som manden blev sigtet for at besidde.

Annonce

- Fuck dig

De fandt også nogle nyere varer i bilen, som blev beslaglagt for at fastslå, om de er stjålet.

Den 32-årige er flere gange blevet taget i at køre uden kørekort, og derfor valgte politiet at beslaglægge bilen. Da betjentene tog nøglerne fra manden, kvitterede den 32-årige med en udstrakt langefinger og et ”fuck dig” mod en af betjentene.

Det resulterede i endnu en sigtelse for at fornærme politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce