Annonce
112

33-årig skal i fængsel: Blev anholdt mens han skiftede hjul på bilen

En 33-årig mand skal i fængsel for våbenbesiddelse og en lang række andre lovobvertrædelser. Foto: Annelene Petersen

Randers: En 33-årig mand fra Randers blev fredag i retten i Randers idømt fængsel i tre år og ti måneder for at have været i besiddelse af en pistol og ammunition på et offentligt sted under særligt skærpende omstændigheder.

At han blev fanget, skyldes en tilfældighed.

Han blev anholdt en tidlig morgen 4. januar i år, mens han var ved at skifte hjul på sin bil, der holdt parkeret på Mariagervej i Randers. En patrulje opdagede tilfældigvis den 33-årige, som var eftersøgt, da han manglede at afsone tre måneders fængsel. Betjentene anholdt derfor manden, og da han er kendt for flere tyveriforhold, valgte de også at ransage bilen.

Her fandt de en taske med en pistol og ni skarpe patroner. I retten erkendte den 33-årige, at det var hans pistol.

Annonce

Mange overtrædelser

Dommeren lagde i retten vægt på, at den 33-årige også tidligere var dømt for et lignende forhold. Oveni dommen for besiddelsen af skydevåben blev den 33-årige også dømt for en lang række tyverier, indbrud og overtrædelser af færdselsloven. Over 50 forhold blev det til. Senioranklager Jakob Beyer er tilfreds med dommen, lyder det i en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi. - Dommen viser, at der bliver slået hårdt ned på besiddelse af skydevåben på offentlige steder, og det er klart, at dommen bliver ekstra streng, når der er tale om et gentagelsestilfælde, siger Jakob Beyer. Den 33-årige erkendte sin skyld og modtog dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce