Annonce
Navne

35-års jubilar går på efterløn

Stig Jensen. Foto: Lone Bolther Rubin
Annonce

Efter 35 år som spildevandsoperatør først for Grenaa Kommune og siden i AquaDjurs har Stig Jensen valgt at gå på efterløn. Han har med stolthed været med til at transformere spildevandsrensningen fra ren mekanisk rensning til biologisk og kemisk rensning, da Fornæs Renseanlæg blev taget i brug i 1990. Det har haft store positive konsekvenser for havmiljøet og renere strande, og det betyder meget for Stig Jensen. Han er selv en passioneret fisker og jæger.

Stig Jensen har haft flere tillidsposter. Han var blandt andet aktiv i en arbejdsgruppe omkring dannelsen af aktieselskabet AquaDjurs i 2008, der er ejet af Norddjurs Kommune, og han sad i 10 år med i bestyrelsen som repræsentant for medarbejderne.

Stig Jensen arbejdede i sine unge år som professionel skovarbejder. De kvalifikationer samt hans interesse for natur og vandmiljø blev stillet, da han de seneste syv år fik lov at stå for al vedligeholdelse af AquaDjurs’ grønne arealer. Mange skoleelever har desuden mødt Stig, når han medlevende og engageret viste rundt og fortalte om rensningsanlægget.

Stig Jensen har arbejdet, siden han var 12 år. Han har en ejendom i Revn, hvor han bor med sin hustru og en helt ny hundehvalp, der skal læres op til jagthund. Så der bliver nok at bruge sin nyvundne fritid til. AquaDjurs holder afskedsreception for Stig Jensen 11. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Annonce