Annonce
Østjylland

36-årig sigtet for knivdrab på sin kone: Naboer og familie fortæller om turbulent forhold

Onsdag var dag to ud af fem i sagen mod den 36-årige. Foto: Kim Haugaard
Andendagen i sagen om den 30-årige kvinde, der i september 2018 blev dræbt med 33 knivstik, handlede i vid udstrækning om hendes og hendes 36-årige mands forhold.

AARHUS: Et turbulent forhold, hvor der ikke var langt mellem skænderierne, og hvor der var flere tilfælde af vold.

Sådan blev forholdet mellem en 36-årig mand og hans 30-årige hustru beskrevet onsdag ved Retten i Aarhus.

Det var andendagen i en sag, hvor den 36-årige er tiltalt for at have dræbt den 30-årige kvinde med flere knivstik mod både kroppen, armene og i benene. Derudover er han tiltalt for at have sendt billeder af liget via beskedtjenesten Messenger til to bekendte blandt andet med teksten "Broder har slået horeungen ihjel - tager til politiet - overgiver mig."

Ved første retsmøde nægtede den 36-årige alle forhold og hævdede at have handlet i selvforsvar.

Annonce

Mere end et tilfælde af vold

Onsdag blev en række vidner afhørt. Det talte blandt andet parrets naboer, folk fra lokalområdet og den afdødes svoger, som fortalte, at han kendte til skænderier i forholdet, og at der mere end en gang havde været tale om vold fra begge parter.

Han fortalte også, at han 7. september 2018, altså to dage før drabet, havde en samtale med den 36-årige mand, hvor den 36-årige havde sagt noget i stil med "Jeg ved ikke, om jeg skal slå hende ihjel, smadre hende eller blot give hende ar for livet."

Det fortalte svogeren dog, at han havde talt manden fra, og at de derefter var begyndt at tale om noget andet. Samtidig fortalte han, at han på et tidspunkt havde set et billede på en telefon - enten sin egen eller sin kones - af den 30-årige afdøde med en kniv i hånden foran et spejl.

Også parrets tidligere overbo kunne fortælle om et turbulent forhold. Han havde haft flere samtaler med den 30-årige kvinde, fordi overboens bofælle spillede en del musik, og det havde den 30-årige klaget over. Han havde fungeret som mægler i de diskussioner, sagde han, men at larmen også var gået den anden vej.

- Vi kunne høre alt fra diskussioner til ting, der blevet kastet rundt. På alle tidspunkter, både om natten og om dagen, der er meget lydt i vores bygning, fortalte han.

På dagen, hvor den 30-årige døde, kunne han dog ikke huske at have hverken set eller hørt noget.

Sagen fortsætter 16. september, og det ventes, at der falder dom en uge senere, altså 23. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce