Annonce
Randers

36 lejelejligheder klar på markedet

Den karakteristiske trappeopgang er bevaret, men malet hvid. Foto: Annelene Petersen
Der står 50 personer på interesselisten til en lejlighed i det tidligere plejehjem/asylcenter i Søren Møllers Gade, og det er primært unge, førstegangskunder, samt singler på 40 år plus, der har vist interesse, lyder det fra ejendomsmægleren. Der er åbent hus for inviterede på søndag.
Annonce

Randers: Også hos Nybolig Bjørn og Ankersen Randers mærkes behovet for lejeboliger i byen. Og her er man snart klar med 36 lejligheder i midtbyen. For det tidligere plejehjem og asylcenter i Søren Møllers Gade er klar efter en omfattende ombygning. Her er der 36 nyindrettede lejligheder i rødstensejendommen, som er tegnet af den kendte randersarkitekt Jens Peter Jensen Wærum.

Lejlighederne i det tidligere plejehjem/asylcenter er meget forskellige, idet der ikke er revet vægge ned, så de bestående vægge har bestemt antallet af kvadratmeter i de enkelte boliger. Langt de fleste er indrettet som to-værelses hjem med entre, badeværelse med bruseniche, køkken/stue og soveværelse. Der er også et par enkelte tre- og fire-værelses samt en enkelt et-værelses lejlighed. Alt fremstår i hvidt og med trægulve.

- Boligerne henvender sig til de unge lejere, førstegangskunderne, vil jeg tro, siger ejendomsmægler Christian Bjørn fra Nybolig Bjørn og Ankersen Randers.

Lotte Kristensen fra samme firma indskyder, at der faktisk også har været en del interesse fra folk på 40 år plus, og en del singler.

I alt 50 personer står allerede nu på en interesseliste til en lejlighed på stedet, og de vil blive inviteret til et åbent hus søndag 24. november.

- Vi vil gerne honorere deres interesse ved først at holde et inviteret åbent hus for dem. Senere kommer der så et åbent hus for alle, siger Christian Bjørn.

Arkitekt Jens Peter Jensen Wærum

Blandt Jens Peter Jensens Wærums (1855-1926) hovedværker i Randers, ud over det tidligere plejehjem i Søren Møllers Gade, kan nævnes:

Dragonkasernen i Thorsgade.

Randers Tekniske Skole på Østervold.

Handelsbanken på Rådhustorvet.

Krone Apoteket i Adelgade.

Sct. Mortens Menighedshus.

Søren Møllers Gades Skole.

Skt. Josephs Hospital ved Gl. Hadsundvej.

Missionshuset Saron.

Det i 2017 fredede Randers Vandtårn på Hobrovej.

Voldbrohus på hjørnet af Blegdammen og Vestergade.

Annonce

Fra 3000 til 7000 kroner

Middellejen ligger på cirka 4950 pr. måned og spænder fra den billigste lejlighed på 2950 kroner til den dyreste på 6950 kroner pr. måned. Forbrug afregnes udover.

Der er dørtelefon og elevator i bygningen og på udenomsarealet er der 31 parkeringspladser til bygningens beboere samt deres gæster. Der er fælles vaskeri og tørrerum, samt .

- Det er meget moderne med en brik i stedet for en nøgle og med apps på telefonen til både vask og parkering, siger ejendomsmægleren.

Den store bygning er delt op af en branddør, og inde ved siden af har Region Midtjylland et botilbud for unge voksne med autisme. Her er 12 lejligheder.

Der er snart åbent hus for de interesserede, der er skrevet op til en lejlighed i det gamle plejehjem/asylcenter i Søren Møllers Gade. Her ses Lotte Kristensen og Christian Bjørn fra Nybolig Bjørn og Ankersen Randers. Foto: Annelene Petersen
Lejlighederne er meget forskellige, både i antal kvadratmeter og indretning. Foto: Annelene Petersen
Badeværelserne har fået et touch af blåt. Foto: Annelene Petersen
Alt er hvidt i de nyrenoverede lejligheder. Foto: Annelene Petersen
Gangen i bygningen. Alle de eksisterende vægge er bevaret. Foto: Annelene Petersen
Sådan kender vi bygningen udefra. Foto: Annelene Petersen
Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen Randers
Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen Randers
Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen Randers
Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen Randers
Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen Randers
Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen Randers
Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen Randers
Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen Randers
Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen Randers
Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen Randers
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Randers

Memphis Mansion tynget af Mandelas datters død: - Hun var sådan et sødt menneske

Annonce