Annonce
Randers FC

37 år er ingen alder: Thomsen på vej mod forlængelse i Randers FC

Johnny Thomsen i aktion lørdag mod Vendsyssel. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Johnny Thomsen ser ud til at fortsætte i Randers FC efter sommerferien.
Annonce

Randers: 37 år er ingen alder, når man hedder Johnny Thomsen.

Igen i denne sæson har højrebacken været blandt de mest stabile spillere på Randers FC-mandskabet, og nu ser det ud til, at han fortsætter i klubben efter sommerferien.

Direkte adspurgt efter lørdagens opgør mod Vendsyssel FF bekræftede både Johnny Thomsen selv og cheftræner Thomas Thomasberg, at der er dialog om en kontraktforlængelse.

- Jeg har en fin dialog med klubben, og så må vi se, om vi kan blive enige. Men kroppen har det fint, og hovedet har det fint. Så mon ikke, vi finder ud af et eller andet, siger Johnny Thomsen.

Både fysisk og mentalt føler han, at han er inde i en god periode.

- Jeg synes stadig, at det er sjovt. Selvfølgelig bliver det ikke nemt at komme tilbage, hvis jeg skulle løbe ind i et eller andet i forhold til skader. Men det har jeg hidtil været forskånet for i min karriere, og hvis jeg ikke ligger nummer et i trænings- og kampdeltagelse i Randers FC i denne sæson, er det i hvert fald tæt på, siger Johnny Thomsen.

- Jeg nyder at spille fodbold i øjeblikket. Sidste år lå vi og kæmpede til det sidste for at undgå nedrykning. Men i denne sæson er der kommet ro på de indre linjer, og vi har allerede nu nået vores sæsonmålsætning. Så det er noget sjovere nu end på samme tidspunkt sidste år, tilføjer han.

Også cheftræner Thomas Thomasberg lyder som en mand, der regner med at se Johnny Thomsen til første træning i den nye sæson.

- Han har spillet en rigtig stærk sæson. Der er ting, han aldrig lærer, men der er også rigtig mange ting, man altid ved, at man får fra ham. Han holder stadig et højt niveau. Så lad os se om ikke, han også står her efter sommerferien, siger Randers FC-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce