Tilfreds Randers HK-træner: Vi kan ikke spille meget bedre lige nu

Niels Agesen var tilfreds med sit forsvar, men ville gerne have haft flere redninger. Foto: Axel Schütt

Tilfreds Randers HK-træner: Vi kan ikke spille meget bedre lige nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods nederlaget til Odense var Randers HK-træner Niels Agesen glad for sit holds præstation.

Randers: Cheftræner Niels Agesen havde ikke meget at bebrejde sit hold efter onsdagens nederlag til Odense i Arena Randers.

Randers HK tabte 20-23 efter en kamp, hvor Odense godt nok var i føring hele vejen, men hvor det alligevel så ud til at blive en spændende afslutning, da Sara Johansson otte minutter før til reducerede til 18-19. Tættere på kom Randers HK dog ikke.

- Der er ingen tvivl om, at Odense lukrerede på de individuelle tekniske fejl, vi lavede. Men jeg synes, vi dækker fremragende op. Vores forsvarsspil var eminent, men skal jeg være lidt hård på de individuelle vurderinger, så havde vi for få redninger i forhold til, hvor godt vores forsvar var. Skuddene faldt, hvor vi gerne ville have dem, sagde Niels Agesen.

Han havde følgende forklaring på, at der sneg sig så mange tekniske fejl ind:

- Vi kommer til at spille for tæt på deres forsvar i perioder, men jeg kan ikke helt finde ud af, om det er fordi, at jeg gerne vil have os til at spille så hurtigt, at spillerne har svært ved at time det.

- Men jeg er tilfreds med, at vi begynder at kunne se et tydeligt fundament for, hvordan vi skal skal spille, dække op og løbe kontra. Spillerne holdt sig til aftalerne i stedet for at bryde ud af konceptet. At der så var for mange individuelle fejl, er svært at være sur over, for det er ikke noget, folk gør intensionelt, siger Randers HK-træneren.

- Jeg er glad for, hvor vi er lige nu. Som hold har vi ikke brug for, at vi løber og slår hinanden oven i hovedet med de fejl, vi laver. Vi skal glæde os over, at udfaldene er meget kortere end tidligere. Mod Odense havde vi udfald på fire og seks minutter i hver halvleg, hvor vi tidligere har spillet 30 dårlige og 30 gode minutter. Vi skal selvfølgelig forsøge at lægge små lag på i løbet af foråret, men lige nu kan vi ikke spille meget bedre, end vi gjorde mod Odense, tilføjer Niels Agesen.

Tilfreds Randers HK-træner: Vi kan ikke spille meget bedre lige nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce