Randers HH jagter syvende kamp i streg uden nederlag

Jan Paulsens tropper jagter lørdag den syvende kamp i træk uden nederlag. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers HH jagter syvende kamp i streg uden nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jan Paulsens tropper er uden nederlag i de seneste seks kampe og har en på papiret overkommelig opgave i weekenden ude mod HØJ. Cheftræner Jan Paulsen tager dog intet for givet.

Randers: Siden nederlaget hjemme mod Ajax i midten af december har ingen hold været i stand til at besejre Randers HH, der har hentet fire sejre og to uafgjorte i de seneste seks opgør.

Den fine stime får dog ikke cheftræner Jan Paulsen til at løbe rundt med armene over hovedet. Han glæder sig over, at holdet er blevet mere stabile end i begyndelsen af sæsonen, men der vil stadig komme bump på vejen, spår cheftræneren.

- Nu kunne jeg ikke engang selv huske, at vi har spillet seks kampe uden at tabe. Men det tillægger jeg nu heller ikke så stor betydning, for man skal huske, at vi spillede en kummerlig første halvleg i Skive, og selv om vi spiller uafgjort i både det opgør og kampen hjemme mod Lemvig/Thyborøn, så var det kampe, vi lige så godt kunne have tabt, siger Randers HH-træneren.

- Men det er klart, at sikkerheden i vores spil er blevet bedre end i begyndelsen af sæsonen, og rollerne er begyndt at blive fordelt. Jeg har også hele tiden sagt, at vi ville blive bedre end i første halvdel af sæsonen, men kontinuitet på et hold skaber du først for alvor over et år til halvandet, og det er vel at mærke, hvis du kun har få udskiftninger i truppen, tilføjer Jan Paulsen.

Svær opgave

Lørdag eftermiddag får Randers HH-holdet en god mulighed for at forbedre stimen i udekampen mod HØJ.

I efterårets opgør i Randers blev sjællænderne fejet af banen i et opgør, som Randers HH vandt med 33-19. Jan Paulsen forventer dog et helt andet opgør denne gang mod HØJ, der ligger fjerdesidst og kæmper for at undgå nedrykning.

- Kampe mod hold, som ligger og kæmper i bunden, er aldrig rare på det her tidspunkt af sæsonen. De kommer med alt, hvad de har. HØJ har en bred trup, som de ikke helt havde styr på i efteråret, men nu synes jeg godt nok, at de ser solide ud, siger Jan Paulsen.

Men det er vel et hold, I bør have redskaberne til at slå?

- Det er det helt sikkert. Vi tager derover for at vinde, men fysisk er det et hold, der matcher os fuldt ud, og det bliver en helt anden og sværere opgave, end da vi besejrede dem på hjemmebane.

Randers HH ligger med seks spillerunder igen nummer to med fem point op til førende TMS Ringsted.

Kampen spilles lørdag klokken 15.

Randers HH jagter syvende kamp i streg uden nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce