Randers HH afgjorde tingene efter pausen i Nordsjælland

Jorn Smits var med til at sikre Randers HH en sikker sejr mod HØJ efter en god 2. halvleg. Arkivfoto. Kim Haugaard

Randers HH afgjorde tingene efter pausen i Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jan Paulsens håndboldherrer byggede videre på den ubesejrede stime i foråret, da randrusianerne fik en sikker sejr hjem fra Ølstykke mod HØJ. Efter en rodet og jævnbyrdig første halvleg trak Randers HH-spillerne fra i anden halvleg og vandt i overbevisende stil blandt andet takket være sublimt målmandsspil af Arnor Steffanson.

Randers: Randers HH fik lørdag eftermiddag atter to vigtige point i kampen om oprykningsspillet til Håndboldligaen. Denne gang gik det ud over HØJ, der ellers leverede en stor overraskelse i sidste runde, hvor bundholdet besejrede Odder på udebane.

Randers HH var dog ikke indstillet på nogen overraskelse i lørdagens opgør, og det kronjyske hold kom i stedet fra det nordsjællandske med en overbevisende 24-17 sejr.

De grønblusede kom rigtig godt fra start, og efter et kvarters spil var gæsterne allerede på sejrskurs med en 8-3 føring. Særligt Kasper Gudnitz skilte sig ud i opgørets indledning, hvor han stod for fem af gæsternes scoringer. De sidste 15 minutter af 1. halvleg gik dog alt andet end godt for Randers HH, der blev ramt af et par udvisninger, og angrebsspillet gik fuldstændig i stå.

Cheftræner Jan Paulsen mente efter kampen, at de første 30 minutter var en noget speciel forestilling.

- Det giver sig selv, at når en halvleg ender 8-8, så har det ikke været kønt. Jeg tror aldrig nogensinde, jeg har været med til noget lignende. Efter en rigtig fin start, får vi for mange udvisninger, og samtidig laver vi for mange fejl, så det var selvfølgelig ikke tilfredsstillende, sagde Jan Paulsen.

1. division mænd
HØJ - Randers HH 17-24 (8-8)Randers HH: Kasper Gudnitz 6, Jorn Smits 5, Joachim Enggaard 4, Alexander Morsten 3, Andreas Svoldgaard 1, Henrik Hansen 1, Rasmus Mølgaard 1, Frederik Bjerre 1, Frederik Skoda 1, Arnor Steffanson 1

Topscorer HØJ: Danni Jørgensen 5

Tilskuere: 150 i Ølstykke Hallen

Mere direkte

Efter pausen kom Randers HH hurtigt ud af startblokken og Jorn Smits og Joachim Enggaard gjorde livet svært for HØJ-spillerne. Et kvarter inde i 2. halvleg var Randers HH pludselig foran med 18-11, og HØJ kom aldrig tilbage i opgøret.

I offensiven var de randrusianske skyttere mere træfsikre, men det var alligevel Arnor Steffanson i Randers-målet, der blev kampens helt store forskel. Den islandske målmand stod hele kampen, da den normale førstekeeper Christoffer Bonde sad ude med en skade. Arnor Steffanson leverede i den grad varen og endte opgøret med en redningsprocent tæt på 60.

Jan Paulsen var glad for, at holdet kom bedre ud til 2. halvleg og afgjorde kampen.

- I pausen fik vi snakket om, at vi skulle være mere aggressive i vores angrebsspil og spille mere direkte. Det blev lidt i en typisk udekamp, hvor det hele bliver meget defensivt orienteret, men jeg er tilfreds med, at vi fik gjort arbejdet færdigt. Vi kan mest tage det defensive med fra kampen, for vi skal forbedre os i den anden ende af banen, hvis vi slå Sydhavsøerne i næste kamp, lød det fra Jan Paulsen. Med lørdagens syvmålssejr fastholder randrusianerne 1. divisions andenplads med et forspring på tre point til Lemvig på tredjepladsen.

Randers HH spiller topkamp mod Team Sydhavsøerne lørdag den 10. marts klokken 14 i Arena Randers.

Randers HH afgjorde tingene efter pausen i Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce