Annonce
Østjylland

38-årig måtte ikke komme med bus: Smed med de andre passageres kufferter

Der kører for tiden togbusser mellem Aarhus - Fredericia. En 38-årig mand blev dog nægtet at tage med tirsdag. Foto: Jens Thaysen
Buschauffører nægtede tirsdag aften at tage en fuld mand med i deres busser fra Banegårdspladsen i Aarhus. Manden blev så vred over det, at han begyndte at kaste med andre passagerers kufferter.
Annonce

AARHUS: En fuld 38-årig mand smed tirsdag aften rundt med andre passagerers bagage på Banegårdspladsen i Aarhus. Manden var blevet nægtet adgang på busserne, fordi han var fuld.

Det gjorde ham kun endnu vredere, og han blev mere og mere aggressiv over for personalet og buschaufførerne, som til sidst valgte at tilkalde politiet.

Da politiet kom frem til Banegårdspladsen, mødte de en højtråbende mand, der var aggressiv over for buspersonalet på stedet.

Ifølge personalet havde den 38-årige opholdt sig på buspladsen i tre timer, hvor han var blevet mere og mere udfarende, fordi chaufførerne ikke ville have ham med, fordi han var fuld og opførte sig aggressivt.

Den 38-årige mand blev anholdt og taget med på politistationen, hvor han blev endnu mere aggressiv og blandt andet råbte flere skældsord efter betjentene. Den 38-årige er indtil videre sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Tilbagevendt Tosin skal slippes løs: - God nyhed med ekstra frihed

Annonce