Jan Paulsen inden topkamp: Jeg må fandeme sige, de spiller godt

Jan Paulsen har stor respekt for lørdagens modstander i topkampen mod Team Sydhavsøerne. Arkivfoto: Annelene Petersen

Jan Paulsen inden topkamp: Jeg må fandeme sige, de spiller godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH kan tage et stort skridt mod oprykningsslutspillet, hvis holdet slår Team Sydhavsøerne lørdag eftermiddag. Jan Paulsen mener, at randrusianernes defensiv bliver en vigtig brik i topkampen, da han har stor respekt for Sydhavsøernes offensiv, som står for næstflest scoringer i 1. division i denne sæson.

Randers: Det er to formstærke hold, der mødes i topkampen mellem Randers HH og Team Sydhavsøerne i Arena Randers lørdag eftermiddag. Sydhavsøerne kommer til Randers med fire sejre i bagagen, mens Randers ikke har tabt en håndboldkamp siden 16. december. Der er derfor lagt i kakkelovnen til et vaskeægte topopgør i 1. division, hvor Randers HH med en sejr vil stå med det ene ben i oprykningsspillet til Håndboldligaen.

Randers HH kommer ind til kampen med to overbevisende sejre mod bundholdene FIF og HØJ. To kampe, der dog til tider blev rodede forestillinger. Cheftræner Jan Paulsen forventer til gengæld, at kampen lørdag mod Sydhavsøerne bliver en seværdig forestilling.

- Jeg tror helt sikkert, at det bliver en god kamp. Sydhavsøerne spiller rigtig god håndbold, så vi skal komme med masser energi og fart i vores spil, og så handler det simpelthen bare om at steppe op, siger Jan Paulsen.

Med en sejr lørdag vil Randers HH øge forspringet til Sydhavsøerne på fjerdepladsen til seks point.

- Kan man så ikke kalde kampen mod Sydhavsøerne for en matchbold i forhold til oprykningsspillet?

- Både og. Man kan godt sige, at det er en matchbold for os i forhold til Sydhavsøerne, men vi skal huske, at der stadig er en stor dynge med i toppen. Hvis Odder eksempelvis vinder de næste tre kampe, så er de jo i spil til top 3, så derfor er det ikke en matchbold i forhold til de andre tophold, som vi ligger og kæmper med, siger Jan Paulsen.

Sydhavsøerne har i denne sæson været kendt for at score mange mål, og det kan man da også se i tabellen, hvor holdet har scoret næstflest af alle. Jan Paulsen har derfor også rosende ord til Sydhavsøernes hurtige og skudstærke offensiv.

- Jeg må fandeme sige, at de spiller noget god håndbold med to rigtig dygtige skytter i Martin Vilstrup Andersen og Kristian Vukman. Så vi skal være klar i forsvaret, og så skal vi se en Henrik Hansen i topform, fortæller Jan Paulsen.

Spændt topscorer

Selv Som Randers HH ligger på andenpladsen i 1. division, har holdet i løbet af sæsonen haft problemer i offensiven. Faktisk har hele fem hold scoret flere mål end Randers HH i denne sæson.

De offensive problemer har dog ikke holdt hollandske Jorn Smits fra at vise målnæse i løbet af sæsonen. Den hollandske venstreback, der skiftede til Randers HH i sommeren 2016, har scoret over fem mål per kamp i denne sæson, og kan prale af at være randrusianernes topscorer.

Han ser frem mod opgøret mod Sydhavsøerne og indrømmer, at det er en kamp, han glæder sig ekstra meget til.

- Jeg glæder mig rigtig meget til kampen. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at man glæder sig lidt ekstra til sådan en kamp. Vi har et mål om at komme i oprykningsslutspillet, og derfor bliver denne kamp en god forberedelse for os. Det er en vigtig kamp for vores oprykningsmuligheder, og vi skal have en sejr, siger Jorn Smits.

- De sidste par kampe stod vi fint i defensiven, så nu skal vi have fokus på det offensive. Vi skal have mere fart og flow i vores angrebsspil, siger hollænderen.

Jorn Smits havde en af sæsonens bedste kampe i de to klubbers omvendte opgør i Maribo Hallerne tilbage i november måned. Her stod den skudstærke venstreback for ti randrusianske scoringer i kampen.

- Det var en rigtig fin kamp. Mine forældre så også kampen, så det gav lidt ekstra motivation. Jeg ved ikke, om Sydhavsøerne som modstander ligger godt til mig, for jeg har kun spillet mod dem i den ene kamp, men jeg vil i hvert fald gøre alt for, at det bliver en gentagelse lørdag, fortæller Jorn Smits.

Kampen mellem Randers HH og Team Sydhavsøerne fløjtes i gang lørdag eftermiddag klokken 14 i Arena Randers.

Jan Paulsen inden topkamp: Jeg må fandeme sige, de spiller godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce