Bager så rødt i Aalborg: Min værste tid som fodboldspiller

Foto: Henning Bagger/Scanpix

Bager så rødt i Aalborg: Min værste tid som fodboldspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonas Bager så rødt i 4-0-nederlaget mod AaB. Nedrykningskampe er tæt på uundgåeligt for Randers FC, men forsvarsspilleren understreger, at der skal kæmpes for at undgå dem, til det er matematisk umuligt.

Aalborg: Randers FC fortsatte nedturen i Nordjylland. AaB vandt søndagens opgør 4-0.

- Det er en tom følelse. Jeg synes, at vi kommer med gejst og fight, men det klinger bare hult, når vi er bagud 2-0 efter 17 minutter. Vi fortsætter med at kæmpe og bringe energi ind i anden halvleg. Man kan altid diskutere, om vi spiller godt, men så scorer de igen, så det er bare dukkert på dukkert, sagde Jonas Bager efter nederlaget, hvor forsvarsspilleren blev udvist med 20 minutter igen.

Dommer Michael Johansen præsenterede Bager for sit andet gule kort, efter han nedlagde hjemmeholdets Edison Flores ved midterlinjen.

- Jeg har ikke set den igen, så jeg ved ikke, om den var okay. Så vidt jeg husker, lavede jeg kun det frispark i anden halvleg, og det var som om, at dommeren bare ventede på at give mig det gule kort. Jeg synes, at den er meget hurtigt oppe. Jeg var meget overrasket, lød det fra Jonas Bager, som dermed er i karantæne mod OB i næste weekend.

Kyniske nordjyder

Der var kun spillet 17 minutter, da Kasper Pedersen kom højest efter et hjørnespark og stangede hjemmeholdet på 2-0. To chancer, to mål. Og modsat havde Randers FC kampen igennem endnu en gang svært ved at komme frem til scoringsmuligheder.

- Jeg har svært ved at svare på lige nu, hvorfor vi havde så svært ved at skabe tingene offensivt. Vi havde en stor chance i begyndelsen af anden halvleg, som vi ikke fik prikket ind, og det skal vi, når vi ikke skaber mere offensivt. Og modsat føler jeg, at de scorede hver gang, at de nærmede sig vores mål. De var kyniske, forklarede Jonas Bager.

Pilen peger i retningen af nedrykningsknockoutkampe for Randers FC, men Jonas Bager understreger, at han tror på, at skæbnekampene kan undgås, indtil det er matematisk umuligt.

- Alle har hårde perioder i livet, og det vil være forkert at sige, at der ikke er nogen, som har det hårdere end os i deres private liv. Livet som fodboldspiller er ét af de fedeste job, men det kan også være et rigtig grimt job, når det går så skidt, som det gør nu, men vi vil kæmpe til det sidste, sagde Bager.

Den situation, som du står i med klubben lige nu, er det din værste periode som fodboldspiller?

- Ja, det er det, sluttede forsvarsspilleren.

Bager så rødt i Aalborg: Min værste tid som fodboldspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce