Efter fyringen af Paulsen: Her er den nye Randers HH-træner

Mathias Bak Andersen har i denne sæson trænet Hornbæk i 2. division. Arkivfoto: Lars Rasborg

Efter fyringen af Paulsen: Her er den nye Randers HH-træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver klubbens tidligere spiller og nuværende andetholdstræner, Mathias Bak Andersen, der skal forsøge at føre Randers HH til oprykning til ligaen.

Randers: Randers HH har efter fyringen af cheftræner Jan Paulsen i sidste uge valgt manden, der skal stå i spidsen for holdet i den resterende del af sæsonen.

Det bliver en intern løsning i skikkelse af Mathias Bak Andersen, der er tidligere førsteholdsspiller i klubben. Han har i denne sæson trænet Hornbæk i 2. division, der fungerer som andethold for Randers HH.

Civilt bestrider han et job som koordinator på Randers Elitesports College.

- Mathias Bak er i forvejen et kendt ansigt i klubben. Spillerne har selv foreslået ham som et emne, og han har et godt kendskab til truppen, fordi han har haft tæt kommunikation med Jan Paulsen i løbet af sæsonen omkring udveksling af spillere mellem første- og andetholdet, siger Randers HH-formand Brian Knudsen.

Mathias Bak Andersen kommer til at arbejde tæt sammen med den spillende assistent-træner Henrik Hansen.

- De to vil sammen stå for træninger og forberedelse til kampene, men vi har brug for at have Henrik Hansen inde på banen for at dele øretæver ud i kampene. Derfor bliver det Mathias Bak, som står med ansvaret for bænken, og det er vi helt trygge ved. Han har en god spilforståelse, siger Brian Knudsen.

Ingen intriger

Henrik Hansen kom til Randers HH sammen med Jan Paulsen i sommer, men bestyrelsesformanden afviser, at det har skabt skår i samarbejdet med Henrik Hansen, at Jan Paulsen har fået en fyreseddel.

- Henrik er selvfølgelig loyal i forhold til den tid, han har haft sammen med Jan Paulsen. Men han er også loyal over for den aftale og det samarbejde, han har med klubben. De her fyre er professionelle, så der har ikke været nogen intriger eller noget dér, siger Brian Knudsen.

Han afviser desuden, at Randers HH med fyringen af Jan Paulsen skulle have parkeret ambitionerne om at rykke op i ligaen.

- Vi har stadig en spillertrup på omkring 14 spillere, som er fokuserede og gerne vil sikre oprykning. Det skinner tydeligt igennem i de samtaler, vi har med dem, og det har jeg stor respekt for, siger Brian Knudsen.

Det er endnu ikke afgjort, hvem der skal træne Randers HH i næste sæson.

Mathias Bak Andersen får sin debut som Randers HH-træner 14. april ude mod topholdet TMS Ringsted.

Efter fyringen af Paulsen: Her er den nye Randers HH-træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce