Randers HH Talent: De skal stå i spidsen den kommende sæson

Jørgen Gluver (tv.) har tidligere været talentchef i Randers HK, og fra den kommende sæson bliver han tilknyttet som ansvarlig for Randers HH Talents U16-gruppe sammen med Peter Klokker (th.). Foto: Pressemeddelelse

Randers HH Talent: De skal stå i spidsen den kommende sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH Talent har nu de nye trænerteams på plads til den kommende sæson 2018/19, og det bliver en kombination af helt nye ansigter og rutinerede kræfter, meddeler klubben i en pressemeddelelse. Tidligere talentchef og assistenttræner for Randers HK, Jørgen Gluver, bliver ansvarlig for U16-gruppen.

Randers: Randers HH Talent er i mål med trænerpuslespillet for den kommende sæson, og mens det bliver to nye ansigter i Randers HH-regi, som skal stå i spidsen for U16-gruppen, er det velkendte ansigter, der får ansvaret for U18-gruppen.

57-årige Jørgen Gluver har efter nogle år i tysk håndbold valgt at vende snuden hjemad for igen at hellige sig udviklingen af unge talenter, som tidligere har været en stor del af hans trænerkarriere i både Randers HK og Viborg Hk.

Gluver har en imponerende spiller- og trænerkarriere bag sig samt en EHF Mastercoach uddannelse, som gør, at Randers HH Talent har stort tiltro til, at han kan være med til at give klubbens yngste talenter den rigtige start på en elitær tilgang til håndbolden.

- Jørgen er en god bekendt i Randers, hvor han har sat tydelige aftryk på talentudviklingen på pigesiden, og det har vi store forventninger til, at han også kan gøre på drengesiden, udtaler sportslig ansvarlig i Randers HH Talent, Flemming Baun, i en pressemeddelelse.

- Der er ikke tvivl om, at vores yngste drenge vil få en træner, som ved, hvad der skal til for at blive en dygtig seniorspiller, og som både vil sætte krav, motivere og lægge vægt på, at håndbolden skal være sjov, for at de unge spillere udvikler sig, slutter Flemming Baun.

Peter Klokker bliver træner for andetholdet i U16-årgangen, og han bliver dermed tæt samarbejdspartner med Jørgen Gluver. Det bliver Peter Klokkers første sæson i Randers HH Talent, hvor han kommer med trænererfaring fra Vorup FB og tilmed selv har været igennem talentarbejdet i Randers HH Talent som spiller.

Velkendte ansigter i U18-gruppen

Træneransvaret for U18-årgangen kommer i den kommende sæson til at være hos Kim Johansen og Casper Jul Christiansen.

Mens Kim Johansen skal i gang med sin anden sæson i Randers HH Talent som U18-træner, har Casper Christiansen tidligere haft ansvaret for klubbens U16-gruppe i tre sæsoner.

- Med Jørgen Gluvers ansættelse som ansvarlig for U16-gruppen var det naturligt at rykke Casper op til U18-gruppen og blive makker med Kim. På den måde får vi noget kontinuitet fra U16 til U18, og vi er sikre på, at Kim og Casper vil finde ind i et fint samarbejde, hvor spillernes individuelle udvikling kommer i højsædet, udtaler Flemming Baun.

Simon Holm, som har en fysisk coachuddannelse og masser af erfaring fra sin egen karriere på banen, fortsætter som fysisk ansvarlig for både U16 og U18-gruppen i den kommende sæson.

Overvejer to U18-hold

Randers HH Talent har gennem flere år lagt lag på klubbens talentarbejde. Her har man satset på dygtige trænere samt et godt samarbejde med klubbens seniorafdeling og ikke mindst Randers Elitesportscollege omkring morgentræningen.

Ifølge klubben er talentmassen stor, og derfor overvejer de at lave et ekstra U18-hold til den kommende sæson.

- De mange dygtige U16-spillere, som rykker op som U18 til den kommende sæson, kan være ungdomsspillere i tre sæsoner som følge af de nye ungdomsårgange. Og da vi i forvejen har mange nuværende U18-spillere, som kan spille U18/U19 i yderligere to sæsoner, kigger vi på, om vi har spillere nok til to hold, siger formand for Randers HH Talent Claus Christensen i pressemeddelelsen.

- Men det er klart, at det kræver bekræftelse fra en række spillere og deres forældre, men får vi det, er vi også klar på til trykke på knappen og ansætte yderligere trænere for at fastholde de talentfulde drenge i et godt og seriøst træningsmiljø, slutter Claus Christensen.

Randers HH Talent: De skal stå i spidsen den kommende sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce