Profilafgang til Brøndby ærgrer Hobro-boss

Björn Kopplin forlader Nordjylland til sommer, når han skifter fra Hobro til Brøndby. Scanpix/Liselotte Sabroe/arkiv

Profilafgang til Brøndby ærgrer Hobro-boss

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tyske back Björn Kopplin skifter efter sæsonen fra Hobro til Brøndby på en toårig aftale. Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen ville gerne have forlænget kontrakten.

Hobro: Den tyske back Björn Kopplin skifter til Brøndby fra Hobro efter denne sæson. Han har fået en toårig aftale på Vestegnen.

Det ærgrer Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, der gerne ville have forlænget med spilleren.

- Vi ville rigtig gerne have beholdt Björn, og vi har strakt os langt for at få en ny aftale på plads, men det lykkedes desværre ikke, siger Jens Hammer Sørensen.

- Men samtidig glæder vi os på Björns vegne over, at han nu får mulighed for at prøve sig af på allerhøjeste niveau i Danmark. Da vi tog Björn ind til prøvetræning, havde han ikke haft en klub i et halvt år, så han var lidt rusten. Men da han så viste sig flot frem i en træningskamp, lavede vi en aftale med ham, og det viste sig at være en rigtig god beslutning. Björn er kun blevet bedre og bedre lige siden, han startede hos os, og jeg er rigtig stolt af, at vi nu kan sende en spiller videre til en af de største klubber i Danmark, siger Hobro-bossen.

Tyskeren skifter på en fri transfer, da hans kontrakt med Hobro udløber 30. juni.

Om Kopplin siger Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech:

- Han har vist, at han holder et flot superliganiveau på begge backpladser, hvor han viser fine evner i at forsvare fremad og bidrager med en solid offensiv - begge dele er noget, som vi lægger stor vægt på i vores måde at spille på.

29-årige Kopplin kom til Hobro i februar 2017 og har tidligere i karrieren slået sine folder i Bayern Münchens ungdomsafdeling. Derudover står han noteret for mere end 30 ungdomslandskampe for Tyskland.

Selv ser Björn Kopplin frem til at spille under landsmanden Alexander Zornigers ledelse.

- Det er en stor mulighed, og jeg kender Zorniger fra at have fulgt med i tysk fodbold, ligesom jeg jo også har spillet mod Brøndby i ligaen.

- Og det er en spillestil, der passer perfekt til mig. Jeg presser højt, jeg er hurtig og kan spille både højre- og venstreback, siger Kopplin til Brøndbys hjemmeside.

Profilafgang til Brøndby ærgrer Hobro-boss

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce