Første sejr siden august: Bruhn og Mølvadgaard bag reserveliga-forløsning

Marcus Mølvadgaard. scorede og var i det hele taget veloplagt i reserveligakampen mod AGF mandag eftermiddag. Arkivfoto: Annelene Petersen

Første sejr siden august: Bruhn og Mølvadgaard bag reserveliga-forløsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superligaspillerne Andreas Bruhn og Marcus Mølvadgaard slog til på Randers FC's reserveligahold, og sikrede den første sejr næsten et år i mandagens kamp mod AGF.

Randers: Så kom forløsningen endelig for Randers FC's reserveligahold. Mandag eftermiddag fik Morten Eskesens tropper den første sejr i foråret. AGF blev nemlig sendt hjem til Aarhus med et nederlag på 2-1.

Der var spilletid til Johnny Thomsen, Jonas Bager, Mads Agesen, Frederik Lauenborg Jakob Johansson, Andreas Bruhn og Marcus Mølvadgaard. Joel Allanson kom ind i anden halvleg i stedet for Frederik Lauenborg.

I næsten 25 grader og høj solskin lagde Randers FC godt fra land, og virkede i starten af kampen veloplagt. Efter 27 minutter gav spilovertaget til hjemmeholdet pote. Et perfekt indlæg fra Frederik Lauenborg røg i panden på Andreas Bruhn, og han svigtede ikke.

Blot tre minutter senere blev føringen udbygget til 2-0, da Marcus Mølvadgaard blev sendt i dybden og sparkede bolden resolut i nettet. Randrusianerne var flere gange tæt på at udbygge føringen, men det blev ved 2-0 ved pausetid.

Holdets træner Morten Eskesen var meget tilfreds med mandagens sejr over AGF

- Det var rigtig flot spil fra holdet i dag, og jeg var især tilfreds med første halvleg. Vi har ikke vundet en kamp i utrolig lang tid, så vi er ikke vant til at vinde. Vi stod rigtig godt i forsvaret, og så viste mange af Superligaspillerne, at de er tæt på at kunne spille sig på førsteholdet. Det kan blive brugbart i de kommende uger.

- Efter gårsdagens succesoplevelse i slutminutterne i Helsingør var der en super god energi på holdet, og den energi blev taget med videre i dag. Det betyder, at vi får en rigtig god træningsuge, og det kan blive utrolig vigtigt for os, sagde Morten Eskesen efter slutfløjtet.

I anden halvleg fik AGF's André Riel pyntet på resultatet, men Randers FC's sejr var aldrig i fare i slutminutterne.

Første sejr siden august: Bruhn og Mølvadgaard bag reserveliga-forløsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce