Marcus Mølvadgaard viser målnæse inden søndagens bundgyser

Marcus Mølvadgaard lader sig ikke påvirke af det store pres i nedrykningskampene på trods af sin unge alder på 18 år. Arkivfoto Henning Bagger

Marcus Mølvadgaard viser målnæse inden søndagens bundgyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svenske Mikael Boman er tvivlsom til returkampen mod Helsingør, og derfor kæmper Marcus Mølvadgaard og Eero Markkanen om startpladsen i randrusianernes angreb. Mølvadgaard viste mandag eftermiddag fine prøver på sit talent i reserveligaen, og Rasmus Bertelsen får derfor noget at tænke over inden søndag.

Randers: Randers FC's mål i foråret er hovedsageligt kommet fra Bashkim Kadrii og Saba Lobjanidze.

Holdets tre angribere i form af Mikael Boman, Eero Markkanen og Marcus Mølvadgaard har scoret sølle to mål tilsammen i foråret. Mikael Bomann har dog vist glimrende samarbejde i opspillet med Bashkim Kadrii og Saba Lobjanidze, og det har gjort ham til fast starter hos Rasmus Bertelsen.

Den svenske angriber har ikke været med i de seneste par kampe på grund af en skade, og han er derfor også tvivlsom til søndagens returkamp mod Helsingør. Derfor er det finske Eero Markkanen og Randers FC's eget talent Marcus Mølvadgaard, der formentlig skal kæmpe om startpladsen i den meget afgørende hjemmekamp på søndag.

Eero Markkanen har startet de seneste to kampe, men Marcus Mølvadgaard giver muligvis Rasmus Bertelsen noget at tænke over de næste par dage. Den 18-årige angriber viste i hvert fald målnæse i reserveligakampen mod AGF mandag eftermiddag, hvor han scorede et flot mål, og var en evig trussel i 2-1-sejren mod AGF.

- Jeg ved ikke, om det var vigtigere end normalt, for det er altid vigtigt for mig at score. Ved at score kommer jeg altid en smule tættere på førsteholdet, og det er jo der, jeg gerne vil spille, sagde Marcus Mølvadgaard efter kampen mod AGF.

- Jeg har ikke scoret nok mål i foråret, men jeg har forsøgt at arbejde for holdet. Nu fik jeg scoret i dag, og desværre er det bare i en reserveholdskamp, for det havde selvfølgelig været bedre, hvis det var mod Helsingør. Man skal dog starte et sted, og hvis man scorer her, så skal det også nok komme inde på stadion, fortalte Marcus Mølvadgaard, der mener, at det er fifty-fifty, om han eller Eero Markkanen kommer til at starte i søndagens returkamp på BioNutria Park, hvis Mikael Boman ikke bliver klar.

Skal blæse til angreb

Den blot 18-årige angriber kom ind til de sidste 20 minutter i Helsingør i søndagens remis. Randers-talentet har ikke før stået i kampe, hvor presset er så stort på klubben.

- Det er klart, at jeg sagtens kan mærke det store pres, men jeg forsøger at have den samme tilgang, som jeg altid har til fodboldkampe. Jeg forsøger at lade være med at blive for påvirket af det, og det synes jeg kun bliver en fordel for mit spil.

Med 1-1-resultatet i Helsingør kan Randers FC nøjes med 0-0 på hjemmebane for at gå videre som samlet vinder, men Marcus Mølvadgaard mener, at holdet skal gå efter at vinde.

- Min vurdering er uden tvivl, at vi skal gå efter at lukke den. Hvis der står 0-0 langt hen i kampen, kan de pludselig få et tilfældigt mål, men hvis vi til gengæld får scoret, skal Helsingør score to gange, og det tror jeg, de kan få svært ved mod os, sluttede Marcus Mølvadgaard.

Marcus Mølvadgaard viser målnæse inden søndagens bundgyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce