Gitte Andersen klar for ny klub

Gitte Andersen har været i aktion for Randers HK for sidste gang. Foto: Annelene Petersen

Gitte Andersen klar for ny klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge avisens oplysninger er Randers HK-profilen på vej til at blive præsenteret i Hadsten, hvor hun angiveligt skal sidde på trænerbænken.

Hadsten: Hadsten Håndbold ser ud til at lande et scoop til den kommende sæson.

Tirsdag 15. maj klokken 17 har den ambitiøse 1. divisionsklub indkaldt til pressemøde, og ifølge avisens oplysninger er en af de store nyheder, at den tidligere landsholdsspiller Gitte Andersen bliver ny assistent-træner i Hadsten.

Gitte Andersen har netop spillet sin sidste kamp for Randers HK, hvor hun trods en god sæson ikke fik forlænget kontrakten, og nu ser næste håndboldkapitel for hendes vedkommende altså ud til at blive på trænerbænken.

Her vil hun indgå i et makkerskab med Jeppe Christensen, der for nylig blev præsenteret som ny cheftræner i Hadsten. Gitte Andersen og Jeppe Christensen har et godt kendskab til hinanden fra de to sæsoner fra 2015 til 2017, hvor Jeppe Christensen var assistent-træner for Ryan Zinglersen i Randers HK. I den forgangne sæson har Jeppe Christensen været assistent-træner for Heine Eriksen i Aarhus United.

Hadsten Håndbold har på forhånd meldt ud, at de ikke har nogle kommentarer før pressemødet, og Gitte Andersen holder også kortene tæt til kroppen.

- Ingen kommentarer, siger Gitte Andersen til Randers Amtsavis på spørgsmålet, om hun bliver den nye assistent-træner i Hadsten.

Der var specielt efter kampen mange tårer, der skulle ud, og det har da helt sikkert ikke gjort det nemmere at skulle stoppe, at det er gået så godt for mig i denne sæson.
Gitte Andersen, Randers HK-spiller

En lørdag med tårer

Lige nu holder Gitte Andersen i lighed med de øvrige Randers HK-spillere 14 dages ferie, inden de midt i maj genoptager træningen nogle uger.

I begyndelsen af juni vinker Gitte Andersen og de andre spillere, der ikke skal være i klubben i næste sæson, farvel til Randers HK, hvilket for Gitte Andersen er en speciel situation.

- Lige nu går jeg jo ikke glip af noget, fordi vi alle har ferie, og så får jeg lige 14 dages træning at slutte af på i Randers HK. Men det er da en ny situation, som kommer til at tage noget tid at vænne sig til, siger Gitte Andersen, der for godt en uge siden sluttede fornemt af i Randers HK med syv scoringer i den sidste slutspilskamp ude mod Team Esbjerg.

- Det var rart lige at vise, at jeg stadig kan finde ud af at kaste en bold. Men det var også en noget hårdere lørdag i Esbjerg, end jeg lige havde forventet. Der var specielt efter kampen mange tårer, der skulle ud, og det har da helt sikkert ikke gjort det nemmere at skulle stoppe, at det er gået så godt for mig i denne sæson, siger hun.

Gitte Andersen har i de seks gruppekampe i slutspillet være den mest effektive Randers HK-spiller med scoring på 61 procent af de afslutninger, hun har sendt mod mål. Det gør hende også til den mest effektive overhovedet blandt de fløjspillere, der har været i aktion i slutspilspuljen.

Hadsten sluttede som nummer fem i 1. division i den forgangne sæson, hvor de ellers kom med ambitioner om at rykke op i ligaen.

Gitte Andersen klar for ny klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce