Helsingør-træner: Randers FC er storfavoritter

Christian Lønstrup håber, at Helsingør kan overraske Randers FC ligesom i sidste års nedrykningsplayoff mod Viborg. Arkivfoto: Anders Kjærbye/Scanpix

Helsingør-træner: Randers FC er storfavoritter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingørs cheftræner er ikke i tvivl om, at Randers FC er store favoritter til at gå videre til næste playoffrunde som samlet vinder efter 1-1 i den første kamp i Helsingør. Men han understreger, at Helsingør-holdet har det godt med at være underdogs.

Randers: Randers FC står med et fint udgangspunkt inden returkampen mod Helsingør på søndag.

Med et 0-0-resultat eller en sejr går Randers FC nemlig videre til næste playoffrunde som samlet vinder.

Helsingørs cheftræner Christian Lønstrup tøver da heller ikke med at give randrusianerne favoritværdigheden, og det har han og det sjællandske hold det fint med.

- Jeg ser dem som store favoritter. Det er klart, at hvis vi havde vundet i søndags, så havde det set en smule anderledes ud, men med et større budget og et 1-1-resultat i bagagen, så er de favoritter. Det gør til gengæld ikke os noget, for det plejer jo at gå helt fint, når vi er underdogs, fortæller Christian Lønstrup.

Hilste på kulkælderen

Helsingør-spillerne hang med næbet efter den første kamp, som sluttede med fem dramatiske minutter.

Det nordsjællandske oprykkerhold så længe ud til at få et godt udgangspunkt, da de i 85. minut fik et straffespark ved stillingen 1-0. Nicolas Mortensen blev dog pillet af Hannes Halldorsson, og få minutter senere blev det endnu værre, da Bashkim Kadrii udlignede på et frispark.

I stedet for 2-0 og et godt sjællandsk udgangspunkt, blev det på få minutter forvandlet til 1-1 og et godt udgangspunkt for Randers FC. En hård skæbne for det unge Helsingør-mandskab.

- Det tog lige et par dage for mange af spillerne at komme sig over. Lige efter var der nogle af spillerne, der var nede i kulkælderen og følte, at vi havde tabt slaget. Men efter et par snakke er vi dog kommet videre, og vi er fokuseret på returkampen søndag, siger Christian Lønstrup.

Christians Lønstrups mandskab har haft et godt tag på Randers FC i sæsonen. I tre kampe er det endt med en sejr til Helsingør og to uafgjorte resultater.

Randers FC har haft problemer med at score mål mod oprykkerne, men på trods af de gode takter mener Christian Lønstrup ikke, at man skal kigge for meget på de tidligere kampe.

- Jeg synes ikke, man skal lægge så meget i, hvad der er sket i de andre kampe tidligere på sæsonen. De her kampe lever deres eget liv, og så hander det om, at vores spillere skal sætte sig op til kampen. Så må vi se, hvor langt det rækker. Vi har stor respekt for Randers FC, der har nogle meget dygtige individualister, der kan gøre ondt på mange hold, siger han.

I skal jo score i Randers for at gå videre. Hvordan vil I gribe kampen an?

- Vi har nogle forskellige scenarier klar, men dem holder vi naturligvis for os selv. Man skal jo også huske på, at vi spillede 1-1 i vores hjemmekamp mod Viborg for cirka et år siden, og det endte jo meget godt. Der kan ske meget i sådan en kamp. Det bliver helt sikkert også en bedre bane end i søndags, så det kan også spille ind, siger Christian Lønstrup.

- Og skulle det gå galt, så er det også vigtigt at huske på, at det ikke er slut endnu, fastslår Helsingør-træneren.

Returkampen mellem Randers FC og Helsingør fløjtes i gang søndag klokken 12 på Bionutria Park.

Helsingør-træner: Randers FC er storfavoritter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce