Ærlig Bertelsen: Ikke en skid bedre end Helsingør over to kampe

Randers FCs cheftræner Rasmus Bertelsen under kampen mellem Randers FC og FC Helsingør på BioNutria Park Randers. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Ærlig Bertelsen: Ikke en skid bedre end Helsingør over to kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus Bertelsen var lettet over den samlede sejr over Helsingør, men erkendte, at det har været to problemfyldte kampe for Randers FC.

Randers: Den knyttede næve og jubelbrølet i sekunderne efter slutfløjtet sagde det hele. Det var et meget vigtigt stik, cheftræner Rasmus Bertelsen søndag eftermiddag tog hjem i sin kamp for at sikre Randers FC overlevelse i Superligaen, da holdet på hjemmebane slog Helsingør med 2-1 og dermed vinder opgørene mod nordsjællænderne med samlet 3-2.

Men det var alligevel ikke en helt tilfreds Randers FC-træner, der efterfølgende mødte pressen i gangene under stadion.

- Det blev lige så svært, som det har været i de tre tidligere opgør mod Helsingør i denne sæson. Reelt set har vi ikke været en skid bedre end Helsingør over de her to kampe, lød det ærligt fra Rasmus Bertelsen.

Hvorfor er de så svære for jer at spille imod?

- De er utrolige afklarede i, hvordan de gerne vil spille. Det er samme klassiker, som når man møder Horsens, hvor alt bliver sendt ind i feltet, og hvor man aldrig rigtig finder en rytme i spillet, siger Randers FC-træneren.

Mental styrke

Han kunne dog glæde sig over, at holdet viste mental styrke i et dramatisk første kvarter efter pausen, hvor Saba Lobjanidze bragte Randers FC foran 1-0, inden Helsingør slog hurtigt tilbage med en udligning.

Det rystede dog ikke Randers FC, som i de efterfølgende minutter først havde en afslutning ved Mikkel Kallesøe på overliggeren, inden Saba Lobjanidze med sit andet mål scorede til 2-1.

- Generelt er jeg ret tryg ved vores mentale tilstand i øjeblikket, og det synes jeg også, at vi vi viste i minutterne efter deres hurtige udligning. Det eneste, der ærgrer mig, er at Kallesøe ikke fik scoret på sin chance. Det havde været godt for ham at få prikket den ind og også en belønning for alt det hårde arbejde, han laver, siger Rasmus Bertelsen, der dog måtte igennem nogle nervepirrende minutter mod slutningen af kampen, hvor Helsingør pressede på.

- Vi var for fastlåste i første halveg, så vi talte om i pausen, at vi skulle gå ud at spille mere frit. Det var jo ikke os, der var under pres for at jagte et resultat. Det blev da også lidt bedre i anden halvleg, men generelt er der ingen tvivl om, at det har været to svære kampe for os, siger Rasmus Bertelsen.

Hans hold skal nu allerede i aktion igen på torsdag i næste runde i nedrykningsspillet.

- Det er en forløsning for os, at vi nu har klaret den her opgave, men nu skal vi sørge for at gøre arbejdet færdigt. Den fysiske forfatning på holdet er god, og vi havde også en god bænk til opgøret mod Helsingør. Så det er jeg fortrøstningsfuld omkring. Om vi skal møde det ene eller det andet hold, har jeg ikke rigtig nogen holdning til, siger Rasmus Bertelsen.

Ærlig Bertelsen: Ikke en skid bedre end Helsingør over to kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce