Halldorsson fra skurk til helt i dramatisk returopgør: Det var en rutsjebanetur

Hannes Halldorsson viste sig fra sin bedste og værste side, men blev i sidste ende en af Randers FC's helte mod Helsingør. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Halldorsson fra skurk til helt i dramatisk returopgør: Det var en rutsjebanetur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hannes Halldorsson lukkede Helsingør ind i søndagens playoffkamp efter en stor fejl, men i slutminutterne viste han højt niveau og havde dermed stor andel i, at Randers FC gik fra banen som samlet vinder over Helsingør i første playoffrunde i nedrykningsdramaet.

Randers: Hannes Halldorsson fik en afgørende rolle for en uge siden i Helsingør, da han reddede et straffespark i slutminutterne, og i søndagens returkamp blev han endnu mere afgørende.

I den vitale 2-1-sejr søndag eftermiddag kom den islandske landsholdsmålmand først i negativ fokus, da han tabte en bold i feltet, hvorefter nordsjællænderne udlignede til 1-1. Heldigvis for de kronjyske fans på BioNutria Park kom Randers FC foran 2-1, og i slutminutterne havde Hannes Halldorsson flere fantomredninger, der i sidste ende sikrede en samlet sejr over Helsingør.

Hannes Halldorsson var naturligvis meget lettet efter slutfløjtet på den dramatiske playoffkamp.

- For mig som målmand var det uden tvivl en rutsjebanetur. Man er helt nede, når man lukker et mål ind efter en fejl som den, jeg laver, mens man til gengæld er helt oppe igen efter så afgørende redninger, som jeg præsterer i slutminutterne. Det er ekstra tilfredsstillende for mig, at jeg får mig rejst efter den store fejl og er med til at hjælpe holdet til en så vigtig sejr. Så glemmer vi bare den dumme fejl, siger Hannes Halldorsson med et smil på læben.

- Det viser også, at vi er blevet utrolig stærke som hold. Efter chokket ved deres mål var vi tæt på at udligne få sekunder senere, og der gik ikke mere end fem minutter, så scorede vi til 2-1. Det var alt i alt en rigtig dejlig dag, fortalte Hannes Halldorsson.

Det bedste hold

Randers FC skal med den samlede sejr over Helsingør nu møde Lyngby i næste playoffrunde i kampen om definitivt at undgå nedrykning.

Hannes Halldorsson ser rigtig gode muligheder for at undgå nedrykning, og han er ikke i tvivl om, at de har flest strenge at spille på.

- Jeg synes helt klart, at vi har det bedste hold det her nedrykningsplayoff. Vi kommer med masser af selvtillid i de seneste mange kampe, men det skal stadig vises på banen, og der vil uden tvivl være masser af pres på. Til gengæld er der ikke helt lige så meget pres, som hvis vi havde tabt mod Helsingør, og derfor håber og tror jeg på, at vi kan spille lidt mere frigjort, end vi gjorde mod Helsingør, lød det fra Hannes Halldorsson.

Islændingen nyder at spille i de her kampe, hvor presset er på det højeste.

- Jeg synes, det er vildt fedt. Det er her, det rigtig giver mening for mig som fodboldspiller. Det er selvfølgelig også hårdt, fordi det kan gå så meget op og ned, men vi har jo lige vist, at vi sagtens kan håndtere presset, sluttede Hannes Halldorsson

Halldorsson fra skurk til helt i dramatisk returopgør: Det var en rutsjebanetur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce