Randers HK-playmaker har fundet ny klub

Rikke Thorngaard. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers HK-playmaker har fundet ny klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rikke Thorngaard forlader Randers HK og har fundet ny arbejdsgiver, som endnu ikke er offentliggjort.

Randers: Den unge playmaker Rikke Thorngaard, der i denne sæson har været en del af ligatruppen i Randers HK og fået en del spilletid i både de hjemlige kampe og Europa Cup, skal spille for en anden klub efter sommerferien.

Hun har i den seneste tid overvejet, om hun skulle blive i Randers HK og leve med den skærpede konkurrence, der kommer i bagkæden i næste sæson, eller finde et sted, hvor hun har større chance for spilletid. Det blev det sidste.

- Det har været et utroligt lærerigt år for mig som første års senior i Randers HK. Jeg har været glad for, at Niels Agesen og trænerstaben har udvist mig den tillid, som jeg har fået. Samtidig har jeg lært rigtig meget af mine holdkammerater, som jeg vil tage med mig videre i bagagen.

- Jeg har fundet en klub, hvor jeg kan videreudvikle mit spil med mere spilletid og ansvar, og det glæder jeg mig meget til. Jeg har været glad for min tid i Randers HK. Jeg håber bestemt ikke, at dette er et farvel, men i stedet et på gensyn, siger hun i en udtalelse fra Randers HK.

Rikke Thorngaard skal i den kommende sæson fortsat deltage i træninger med Randers HK sideløbende med opgaverne i sin nye klub, som endnu ikke er offentliggjort.

Det er en optimal løsning for Rikkes udvikling, set med mine briller, og det er den vej, vi ønsker at gå med vores unge dygtige spillere, når vi ikke selv kan fordre dem optimalt . Vi havde gerne set Rikke i Randers HK i næste sæson, men jeg tror, at dette kan udvikle hende bedre, siger Randers HK-træner Niels Agesen.

Randers HK-playmaker har fundet ny klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce