Målscorende forsvarsgeneral: Vores jubel skal være afdæmpet

Kasper Enghardt havde stor andel i Randers FC's vitale udesejr torsdag aften i Lyngby. Arkivfoto Anders Kjærbye Scanpix

Målscorende forsvarsgeneral: Vores jubel skal være afdæmpet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper Enghardt har haft en fantastisk sæson i Randers FC, og torsdag aften kronede han det med endnu en sikker defensiv præstation samt et mål på dødbold, da kronjyderne kom et stort skridt tættere på overlevelse i Superligaen.

Randers: Hvad der længe lignede en forfærdelig sæson i Randers FC, ser nu ud til at være reddet.

I nedrykningsspillet tog Randers FC det første skridt mod overlevelse med en sejr i sidste runde over Helsingør, og torsdag tog holdet endnu et skridt mod overlevelse i Lyngby.

Formstærke Saba Lobjanidze og forsvarsgeneralen Kasper Enghardt kom på tavlen i 2-1-sejren, der dermed har givet Randers FC et rigtig godt udgangspunkt inden returkampen mandag eftermiddag.

Det lignede længe et endnu bedre resultat på 2-0, men Lyngby fik skabt en smule håb med en sen overtidsscoring. Det ærgrede Kasper Enghardt, selv om holdet fik et gunstigt udebaneresultat.

- Vi er en smule ærgerlige over, at de får et dumt mål til sidst, men når det er sagt, så er vi rigtig glade for resultatet, og så håber vi, at det er nok til at gøre det færdigt på mandag. Det satser vi på, sagde Kasper Enghardt.

Selvom Randers FC har fået en rigtig god optakt til returkampen på hjemmebane, mener Kasper Enghardt, at holdet skal passe på med at juble for meget.

- Det handler om, at vores jubel skal være afdæmpet. Som sagt er vi selvfølgelig glade for resultatet, men vi ved udmærket godt, at det langt fra er slut endnu. Det kræver, at vi går lige så disciplineret ind til opgaven på mandag, men så tror jeg også nok, vi skal klare den. Vi har en rigtig god fornemmelse nu, fortalte Kasper Enghardt.

Kasper Enghardt fik en nøglerolle i sejren torsdag aften. Kort efter pausen scorede han nemlig på hjørnespark. Det var samtidig randrusianernes første mål på hjørnespark i foråret.

- Vi har haft en del mere fokus på hjørnespark i de sidste par uger. Sparkene er blevet væsentlig bedre end tidligere, og det må man jo sige, at man fik set. Så var det egentlig bare nemt for mig at heade den ind, lød det fra Kasper Enghardt.

Kanon resultat

Mens Kasper Enghardt var en smule irriteret over Lyngbys sene reducering, havde cheftræner Rasmus Bertelsen mere fokus på det gode udgangspunkt efter kampen.

- 2-1 på udebane er et rigtig godt udgangspunkt, så selvfølgelig var det ærgerligt, at de scorede til sidst, men det er på ingen måde et hårdt slag, og jeg er glad for et kanon godt resultat, sagde Rasmus Bertelsen, der også var langt mere tilfreds med spillet på banen end mod Helsingør.

Med det gode udgangspunkt føler du dig sikker på, at Randers FC også er at finde i Superligaen i næste sæson?

- Jeg er på ingen måde sikker endnu, sluttede Rasmus Bertelsen.

Returkampen mellem Randers FC og Lyngby spilles mandag klokken 14. Vinderen er sikret overlevelse, mens taberen skal møde tredjepladsen i 1. division i to playoffkampe.

Målscorende forsvarsgeneral: Vores jubel skal være afdæmpet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce