Annonce
Østjylland

39-årig vanvidsbilist kørte om kap med politiet i stjålet bil: Anholdt i Bruuns Galleri

Den 39-åriges kørsel endte i H.N. Clausens Gade, hvor han kolliderede med et skilt. Arkivfoto: Kim Haugaard

En 39-årig mand forsøgte både i bil og til fods at stikke af fra politiet torsdag eftermiddag. Dog uden held.

Annonce

AARHUS: En 39-årig mand fik sat en gruppe betjente fra Østjyllands Politi på noget af en opgave torsdag eftermiddag, da han forsøgte at stikke af i en stjålet bil.

Episoden startede klokken 15, hvor en automatisk nummerpladescanner advarede betjentene om at en modkørende bil på Vester Allé var meldt stjålet. Derfor vendte patruljen om, og kørte efter bilen med blinklyset tændt. Det ignorerede den 39-årige og kørte videre, og da han drejede ind ad Jægergårdsgade, satte han farten ned, hvorefter en 45-årig kvinde sprang ud og begyndte at løbe fra stedet. To af betjentene i patruljevognen løb efter hende og fik hende indhentet efter cirka 200 meter, mens deres kollega fortsatte jagten på den 39-årige, som undervejs ignorerede trafikloven af flere omgange.

I krydset mellem M.P. Bruunsgade og Jægergårdsgade kørte han over for rødt, og her ramte bilens sidespejl en fodgænger. Senere måtte en anden fodgænger springe til siden for ikke at blive kørt ned. Til sidst stoppede den 39-åriges flugt dog, da han kørte ind i et skilt på H.N. Clausensgade. Han forsøgte at stikke af fra betjentene til fods og løb ind i Bruuns Galleri, hvor han dog blev indhentet og anholdt.

Det viste sig, at bilen var stjålet i Middelfart, og inde i den lå flere varer og møbler, som formodes at stamme fra indbrud. Den 45-årige kvindelige passager i bilen sigtes for flere tyverier - blandt andet tyveri af bil. Den 39-årige fører af bilen sigtes foreløbigt for: o Tyveri af bil o Flere tyverier o Ved hensynsløs kørsel at have bragt andres liv eller førlighed i fare o Ikke at efterkomme politiets anvisninger o At flygte som anholdt o Narko- og spritkørsel o Adskillige færdselsovertrædelser

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce