Fem Randers FC-kampe du ikke må gå glip af i den kommende sæson

Randrusianske fodboldfans kan se frem til nye spændende opgør i landets bedste fodboldrække. Arkivfoto: Annelene Petersen

Fem Randers FC-kampe du ikke må gå glip af i den kommende sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superligaen holder sommerferie, men i midten af juli går det igen løs i Danmarks bedste fodboldrække, og Amtsavisen giver her fem bud på Randers FC-kampe, som rangerer højt på listen over seværdige kampe.

Målgaranti i sæsonpremieren

Sæsonpremieren i sidste sæson endte i en sønderjysk fuser, da det blev 0-0 i Haderslev. Sådan går det næppe, når den nye sæson sparkes i gang med et hjemmebaneopgør mod de nykårede vicemestre fra Brøndby.

De to hold leverede godt nok en målløs affære, da de senest krydsede klinger i Kronjylland, men det skete til gengæld kun tre gange i de efterfølgende 31 kampe, at Brøndby ikke formåede at sende bolden i nettet.

Helt så god en målstatistik kan Randers FC ikke prale af, men i holdenes møder på Randers FC's hjemmebane viser historikken, at der er så godt som målgaranti.

Sidste sæsons 0-0-kamp var i sandhed en undtagelse. 15 gange tidligere har Randers FC og Brøndby mødt hinanden i Superligaen på randrusiansk græs, og i samtlige kampe er det endt med mål.

Se højdepunkterne fra den seneste hjemmekamp mod Brøndby her:

Østjyllands trone

Er du til et fyldt stadion, intenst drama og to rivaliserende fangrupper? Kombinationen venter i sæsonens tredje hjemmekamp, når ærkerivalerne fra AGF besøger Kronjylland.

Sidste sæsons hjemmekamp mod AGF bød på sæsonens tredjehøjeste tilskuertal, og tilmed er sejre over aarhusianerne næsten blevet en tradition over de seneste år.

I fem af de seneste seks indbyrdes opgør i Superligaen er Randers FC endt som vindere. Selv i klubbens forfærdelige efterår i den forgangne sæson, hvor det kun blev til tre sejre i 19 forsøg, blev det til fuldt udbytte mod de hvide fra Aarhus.

Rivaliseringen mellem de to klubber sidder fast i fans, spillere og ledelse, og der hersker ingen tvivl om, at der venter et drama i kampen om Østjyllands trone i starten af august.

Se højdepunkterne fra den seneste sejr over AGF her:

Thomasbergs tinsoldater

Knapt når pulsen at komme ned fra sæsonens første lokalopgør, inden den venter et nyt.

Kommende Randers FC-træner, Thomas Thomasberg, har det seneste halvandet år stået i spidsen for et Hobro-hold, som har leveret flotte resultater, men i sæsonens fjerde hjemmekamp skal han nedbryde den hær, som han selv har lavet til en organisatorisk stærk enhed.

Men bliver det så Thomas Thomasberg, som står i spidsen til den kamp? Spørgsmålet hænger fortsat i luften over den nordjyske motorvej. Hobro har Thomasberg på kontrakt til den 1. oktober, og hvis ikke Randers FC kommer på banen med et bud, så har sportschef, Jens Hammer Sørensen, tidligere slået fast, at Thomas Thomasberg bliver kontrakten ud.

Men uanset om Thomasberg sidder på den ene eller den anden bænk, er der lagt op til en yderst interessant kamp med Randers FC's kommende cheftræner i hovedrollen.

Se hvordan Thomas Thomasberg og Hobro nedlagde Randers FC i begyndelsen af sidste sæson:

Nørreskovens nostalgi

Det er lang tid siden, at danske fanbusser med Superligatilskuer har planlagt en tur til Nørreskoven i Vejle.

Ikke siden 2009 har den traditionsrige fodboldklub, som har fem danske mesterskaber i pokalskabet, været i Danmarks bedste fodboldrække, men nu kan fans igen se frem til en fodboldidyllisk tur i Nørreskoven.

Selvom byens bedste fodboldhold i en årrække har flakket rundt i 1. division og af flere omgange har været på randen af konkurs, så er Vejle en by fyldt med fodboldromantik.

Klubben er historisk storleverandør af danske stjernespillere. John Sivebæk, Thomas Gravesen, Allan Simonsen og Tommy Troelsen med flere blev udklækket i Vejle Boldklub, og fodboldfeberen er på ingen måde forduftet i de seneste magre fodboldår.

Over 10.000 tilskuere var på plads på Vejle Stadion i sæsonens sidste hjemmekamp Fredericia.

En historisk udebanekamp venter for randrusianske fodboldfans i slutningen af september.

Randrusiansk revanche

Efter 16 nederlag i den forgangne sæson er der mange hold, som Randers FC har revanche til gode mod.

Men en udtalt skamplet i sæsonen var efterårets sidste hjemmekamp mod FC Midtjylland, som endte med et nederlag på 0-4.

Fra start til slut kunne daværende cheftræner Ricardo Moniz se sit hold være kegler i en midtjysk nedsabling, og der er ingen tvivl om, at spillere som Hannes Halldorsson, Kasper Enghardt og Kevin Conboy har et regnskab at gøre op, når de forsvarende danske mestre kommer på besøg til december.

Revanchetanken er for længst fyldt op efter syv hjemmebanenederlag i træk til FC Midtjylland, og efter sidste sæsons største hjemmebanenederlag nogensinde til ulvene, er det måske i den kommende sæson, at revanchen indtræffer.

Thomas Thomasberg har i hvert fald et indgående kendskab til den klub, som han selv repræsenterede i ni år som henholdsvis spiller, assistenttræner og cheftræner.

Se Randers FC-blamagen I efterårets sidste kamp mod FC Midtjylland:

Fem Randers FC-kampe du ikke må gå glip af i den kommende sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce